HOROSKOP: Mogući su veći troškovi ili neka materijalna šteta, izbegavajte rizike…

HOROSKOP: Mogući su veći troškovi ili neka materijalna šteta, izbegavajte rizike…

1 јуна, 2019 Off By ludarito

JARAC

POSAO: Ukoliko planirate put u daleko inostranstvo imate šanse za dobar ishod. U suprotnom je bolje da budete kod kuće. Nije vam preterano povoljan dan za posao generalno.

LJUBAV: Dopada vam se jedna svestrana i neobična osoba koja ima naglašene umetničke talente. Možete da očekujete da ćete se polako, korak po korak sve više zbližavati sa njom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji koja bi mogla tokom ovog dana da vam bude slaba tačka. Potrebno vam je vreme kako biste mogli da rešite tegobe iz prošlosti.

 

VODOLIJA

POSAO: Brinu vas troškovi koji su ispred vas ali se nadate da ćete u pravo vreme uspeti sve da regulišete. Važno je da poradite na tome da se bolje organizujete na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da počinjete da sumnjate da u vašoj vezi nije baš sve onako kako se predstavlja. Gubite poverenje u partnera. Ukoliko ste slobodni nema većih promena.

ZDRAVLJE: Moguće su upale ili infekcije. Podložni ste zdravstvenim problemima u ovoj fazi i potrebno vam je neko vreme kako biste mogli da se regenerišete i oporavite.

 

RIBE

POSAO: Imate utisak da vaši poslovni saradnici ne mogu da prate vaš tempo i da vas na neki način usporavaju. Pred vama je period koji vam može doneti tenzije na poslu.

LJUBAV: U braku više niste srećni, svi to znaju, ali najteže je sebi priznati. Ako ste slobodni, nije povoljan dan za početak nove veze. Pred vama je nalet neke teže energije koja vas prati.

ZDRAVLJE: Pazite na svoje bubrege koji bi mogli da vam budu prilično osetljivi. Povedite računa o unosu tečnosti. Izbegavajte unos toksičnih supstanci.

Стране: 1 2 3 4