HOROSKOP: Mogući su veći troškovi ili neka materijalna šteta, izbegavajte rizike…

HOROSKOP: Mogući su veći troškovi ili neka materijalna šteta, izbegavajte rizike…

1 јуна, 2019 Off By ludarito

BLIZANCI

POSAO: Imate utisak da su okolnosti protiv vas i najverovatnije ste u pravu. Držite se po strani i ne zalećite se u rizike. Današnji dan vam nije povoljan za nove promene i odluke.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku ili zajednici smatrate da vam voljena osoba nešto prećutkuje, kao i da nije dovoljno sa vama. Moguće je da vam je potrebno vreme da se neke stvari rasvetle.

ZDRAVLJE: Naglašeni su problemi sa probavom. Povedite računa o svojoj ishrani i potrudite se da ne preterujete ni u čemu. Jedite laganije namirnice koje se ne vare teško.

 

RAK

POSAO: Jasno je da ne vidite sve na pravi način. U poslovnoj komunikaciji i sami možete biti malo nejasni i nedefinisani. Pred vama je malo teži period za polje posla.

LJUBAV: Upoznaćete zanimljivu osobu iz susednog mesta ali nećete još uvek napraviti konkretan korak ka njoj. Moguće je da će vam za to trebati vremena.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa disajnim putevima. Pred vama je period u kojem možete da budete podložni problemima sa bronhitisom. Povedite računa o svom zdravlju.

 

LAV

POSAO: Veoma težak dan je ispred vas. Mogući su veći troškovi ili neka materijalna šteta. Pazite i potrudite se da neke stvari dovedete u red na pravi način. Izbegavajte rizike.

LJUBAV: Izuzetno ste sada zabrinuti za svoje polje finansija i posla, tako da odnos sa voljenom osobom pada u drugi plan. Možete da očekujete da će biti nekih problema kasnije.

ZDRAVLJE: Nije vam povoljan period, posetite lekara. Pred vama je povoljna faza da rešite tegobe iz prošlosti ako se tome budete zaista ozbiljno posvetili…………..NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4