HOROSKOP: Mogući su veći troškovi ili neka materijalna šteta, izbegavajte rizike…

HOROSKOP: Mogući su veći troškovi ili neka materijalna šteta, izbegavajte rizike…

1 јуна, 2019 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Postoje neke stvari koje se skrivaju od vas. Ne vidite poslovnu situaciju sada na pravi način. Potrudite se da budete spremni da se pokrenete oko boljeg informisanja na ovom polju.

LJUBAV: Osoba iz prošlosti vam se uporno vraća u život iako ste pokušali da okončate tu priču. Na neki način se osećate zbunjeno i nemoćno. Potrebno vam je vreme da nađete svoju snagu.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Pred vama je period u kojem će vam trebati dosta vremena da ojačate krvnu sliku i odrambene mehanizme. Potrudite se da unosite više vitamina.

 

BIK

POSAO: Nakon drastičnih promena i odluka, dolazi vreme u kojem ćete se kasnije malo odmoriti od svega. Potreban vam je period u kojem ćete malo da predahnete.

LJUBAV: Očekuje vas povoljan dan ako ste u dužoj vezi jer ćete konačno uneti neke novine u odnos sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, povoljan je period za nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak. Povedite računa o svemu tokom današnjeg dana i odmarajte se. nemojte mnogo da se naprežete i potrudite se da unosite dovoljno tečnosti…….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4