HOROSKOP: Mogući su veći troškovi ili neka materijalna šteta, izbegavajte rizike…

HOROSKOP: Mogući su veći troškovi ili neka materijalna šteta, izbegavajte rizike…

1 јуна, 2019 Off By ludarito

DEVICA

POSAO: Lako se može desiti neka obmana ili krađa na vaš račun. Nemojte da ulazite u bilo kakav vid spekulacija. Potrudite se da se ne bavite neproverenim poslovima.

LJUBAV: Razočarani ste i u vama sada naviru negativne emocije. Biće vam potrebno neko vreme da dođete do odluke na ovom polju. Nemojte u afektu da reagujete.

ZDRAVLJE: Problemi nastaju zbog umora. Moguće je da vam je potrebno neko vreme koje ćete posvetiti samo sebi i tome da se konačno naspavate. Dajte sebi malo oduška danas.

 

VAGA

POSAO: Nemojte da se bavite važnim poslovnim zadacima danas. Vaše ideje nisu dovršene kako treba i nisu spremne za prezentaciju. Ne žurite da ne biste napravili grešku.

LJUBAV: Iako ste mislili da ste spremni za prekid neke veze sada se kolebate. Mogući su problemi sa melanholijom. Ni sami niste sasvim sigurni šta je ispravna odluka.

ZDRAVLJE: Psihički ste veoma napeti. Potrebno vam je neko vreme koje ćete posvetiti sebi i samoanalizi kako biste mogli da pozitivno utičete na svoje zdravlje u svakom smislu.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Izgubili ste poverenje u nekog od saradnika, najverovatnije u osobu rođenu u zemljanom znaku. Možete da očekujete da ćete sa njom imati neke konflikte.

LJUBAV: Iako umete da budete izdržljivi i tolerantni kada stvarno volite, sada ste na neki način došli do granice trpeljivosti. Moguće je da vas uskoro očekuje konačan kraj veze.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nervnim sistemom. Pred vama je period u kojem ćete biti veoma napeti i podložni grčevima u mišićima. Očekuje vas nepovoljan period.

 

STRELAC

POSAO: Moguće su neke manje razmirice sa nadređenima ili neko od njih nije ispunio obećanje koje vam je dao. Potrebno vam je vreme kako biste mogli da menjate dogovore od ranije.

LJUBAV: Distanca koja vlada između vas i partnera vam prilično teško pada ali stesvesni da sada sve od njega zavisi. Pred vama je period u kojem ćete na neki način morati da se pomirite sa nekim odlukama.

ZDRAVLJE: Povedite računa o leđima i kostima. Pred vama je period u kojem možete da imate manje tegobe sa zdravljem na tom polju. Izbegavajte naprezanje i ne dižite težak teret……………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4