ŽENA U ZNAKU RAKA: NAJBOLJA MAJKA, SUPRUGA, ĆERKA I SESTRA NA SVETU!

ŽENA U ZNAKU RAKA: NAJBOLJA MAJKA, SUPRUGA, ĆERKA I SESTRA NA SVETU!

30 маја, 2019 Off By ludarito

 

Ona je dete Meseca. A kada to kažem, onda mislim na to da je Mesec vladar njenog znaka i da je ona veoma podložna uticaju ovog nebeskog tela. Žena Rak je preosetljiva na mesečeve mene, ali posebno je uznemirena i uplakana u vreme mladog Meseca, a nesanicu i teskobu oseća kada je pun Mesec.

 

Najviše od svega ceni poštenje. Preterano brine za svoje roditelje, a ako su oni pokojni, plakaće za njima sve dok udiše vazduh na ovoj planeti Zemlji. Žena Rak ima neraskidivu vezu sa majkom bez obzira da li je ona živa ili upokojena. Rođenjem je dobila dar velike intuicije i predosećaja. Treba da sluša znakove svog tela posebno onaj prvi osećaj u stomaku koji se javi u trenucima kada treba da donese važnu odluku.

 

Izuzetno je osetljiva na negativnu energiju ljudi koji nemaju dobre namere. Zbog prevelike emotivnosti ali i potiskivanja emocija, često ima problema sa stomakom posebno u predelu solarnog pleksusa. Na nervnoj bazi je muče: želudac, dijafragma ali ceo taj stomačni predeo tela pa veoma često ima duboke udahe. Važno je da nauči da ispolji sve što oseća u svakom trenutku i prema bilo kome, u suprotnom imaće velikih problema sa zdravljem….nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5