ŽENA U ZNAKU RAKA: NAJBOLJA MAJKA, SUPRUGA, ĆERKA I SESTRA NA SVETU!

ŽENA U ZNAKU RAKA: NAJBOLJA MAJKA, SUPRUGA, ĆERKA I SESTRA NA SVETU!

30 маја, 2019 Off By ludarito

Ako se za ikoga može reći da je u stanju da učini baš sve za svoju decu i ostale ukućane, onda je reč o ženi u znaku vodenog i kardinalnog Raka.

Sve što oseća, oseća bar duplo intenzivnije od vas. Umeće u vama da pokrene lavinu emocija, tako da vam više neće biti potebni kanali za kreativno izražavanje. Sa njom imate sve… od komedije, preko vodvilja, do drame. Ne morate čak ni da idete u pozorište – imaćete ga u kući. A tek kuća?

Živećete u oazi iz hiljadu i jedne noći, okruženi najukusnijim jelima, koja će čekati aranžirana „samo za vas“ kad se vraćate umorni sa posla. Pa kako ne bi ste hrlili takvoj ženi? Deca su joj svetinja, najvažnija stvar u životu. Teško onom ko pokuša da im učini nešto nažao! Sve što od vas očekuje je da je mazite i pazite… zar ne shvatate koliko ste srećni?

Gospođa Rak voli da bude zaljubljena, voli ljubav i kada stvarno voli, onda voli zauvek! Ona poseduje plemenitost duha i neverovatnu snagu osećanja. Po prirodi topla i demonstrativna, obaviće svog partnera zaštitnim zidom i teško onome ko pokuša da joj ga oduzme! ( NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2 )

Стране: 1 2 3 4 5