DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 31. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 31. MAJ 2019.godine

30 маја, 2019 Off By ludarito

OVAN

Naglašena intuicija danas bi mogla da vas odvede u jedan sasvim zanimljiv razgovor. Ljudi će biti fascinirani vašom pronicljivošću, osećanjima i željama. Takođe, imaćete daleko veću želju i potrebu da budete izražajniji i ostavite utisak. Ukoliko odlučite da kanališete tu energiju na pisanje, govorništvo ili neki drugi kreativan oblik samoiskazivanja, imaćete dosta uspeha. Čitanje vam danas može biti od velike koristi.

 

Danas vam zvezde nude šansu da nekog upoznate malo bolje, a možda i mnogo bolje. Stvar je u tome da sve zavisi od toga koliko otvoreno budete međusobno razgovarali i koliko budete iskreni jedno prema drugom. Imate šansu da razgovarate veoma intimno o značajnim i dubokim temama, ali to zahteva da ne budete preplašeni od toga da otvorite svoje srce.

BIK

Intuicija i inspiracija danas će vam biti naglašeni te bi mogli da iskažete svoje umetničke sklonosti. Kako dan bude odmicao tako će vam se javljati sve više ideja, bilo da je u pitanju muzika, pisanje ili slikanje. Ukoliko ste u prilici provedite što više vremena sami i iskorisite taj nalet kreativnosti.

 

Jedna od najvećih poteškoća koju imate je ta, da iako vam se dopada ideja o ozbiljnoj vezi, kada dođe do toga da se ona ostvari vas uhvati panika i pobegnete glavom bez obzira. Zvezde vam danas poručuju da treba da budete hrabri i razgovarate otvoreno sa tom osobom o svojim osećanjima. Možda vam neće biti naročito prijatno, pošto ćete razovarati o nečemu što inače izbegavate, ali ne zaboravite da ćete se nakon ovog razgovora sigurno osećati bolje…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4