Žena JARAC: Malo traži, a MNOGO DAJE. Zato joj omogući SREĆU i ČUVAJ JE, jer BOLJU ŽENU od nje na ovom svetu NEĆEŠ PRONAĆI!

Žena JARAC: Malo traži, a MNOGO DAJE. Zato joj omogući SREĆU i ČUVAJ JE, jer BOLJU ŽENU od nje na ovom svetu NEĆEŠ PRONAĆI!

31 маја, 2019 Off By botanika

Žena Jarac je dama koja je veoma odvažna i hrabra, a pre svega jedna lepa pripadnica Zodijaka. Možda je nekim ljudima antipatična, možda je nekima drugačija, a možda je nekada i tvrdoglava, ali u svakom slučaju je dama sa kojom se niko ne može porediti.

Ona je dama za poželeti. Onaj ko je ima kraj sebe, treba samo da je čuva i da joj omogući sreću, jer bolju ženu od nje na ovom svetu sigurno neće pronaći.
Ona zaista u sebi ima jednu crtu tvrdoglavosti i sa njom je se ponekad teško dogovoriti, ali ona jednostavno uvek tera po svome i to mnogima smeta.
Ali kada ona ode iz nečijeg života onda jedan trenutak bez nje izgleda dug kao godina. Zato ovu damu zaista vredi čuvati i paziti. Ona je žena koja nije slaba i koja se ničega ne plaši.
Ona veoma dobro zna koliko vredi i svojom lepotom i odvažnošću izaziva pažnju, bilo gde da se pojavi. Imati ženu Jarca kraj sebe je zaista pravo ostvorenje sna, jer mnogi žele da je imaju kraj sebe. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Стране: 1 2 3