HOROSKOP: Škorpije očekuje vrela avantura, bićete ispunjeni lepim emocijama koje će vam podići motivaciju

HOROSKOP: Škorpije očekuje vrela avantura, bićete ispunjeni lepim emocijama koje će vam podići motivaciju

17 маја, 2019 Off By ludarito

STRELAC

POSAO: Dolazi vam mogućnost da pokažete svoje talente i da napredujete. Odličan je dan ako se bavite poslom vezanim za umetnost. Možete da očekujete adekvatnu podršku.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Device, neće vam biti lako da je osvojite. Moguće je da vam je komunikacija napeta i da među vama postoji nerazumevanje.

ZDRAVLJE: Moguć je prolazan kašalj koji bi mogao da vam dosađuje. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Ako primetite veće probleme sa plućima, posetite lekara.

 

JARAC

POSAO: Dolazi vam ostvarenje poslovnog projekta u koji ste uložili mnogo vremena i energije. Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Možete da očekujete dobar period.

LJUBAV: Imaćete dobar dan na emotivnom polju. Sa voljenom osobom se jako lepo slažete i sve ide kao podmazano. Spremni ste da uživate u romantičnim zajedničkim trenucima.

ZDRAVLJE: Važno je da povedete računa o ishrani i da se potrudite da stvarate zdrave navike. Moguće je da ćete tokom današnjeg dana biti skloni manjim problemima sa probavom.

 

VODOLIJA

POSAO: Nećete imati mnogo obaveza, uspećete da se posvetite sebi i da nađete slobodno vreme. Pred vama je povoljan dan, posao vam neće predstavljati opterećenje ili brigu.

LJUBAV: Zaljubljeni ste u osobu sa kojom ste nedavno ušli u vezu. Osećate se lepo kada ste zajedno i uživate u svakom trenutku. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima.

ZDRAVLJE: Povedite računa o krvnom pritisku koji bi mogao da vam bude povišen u narednom periodu. Izbegavajte stresne situacije. Ako imate prepisanu terapiju, uzimajte je na vreme.

 

RIBE

POSAO: Imate velike planove ali ne možete da ih realizujete sasvim sami. Potrebni su vam saradnici sa jednakim sposobnostima. Važno je da se okružite pravim ljudima.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju znate već neko vreme. Postoji hemija između vas dvoje ali i neke nedefinisane kočnice. Nije vam uvek lako da vaš odnos dovedete u stabilnost. 

ZDRAVLJE: Imate višak energije pa bi vam danas bavljenje sportom u svakom slučaju veoma prijalo. Potrudite se da nađete više vremena za rekreaciju i fizičku aktivnost.

Стране: 1 2 3 4