HOROSKOP: Škorpije očekuje vrela avantura, bićete ispunjeni lepim emocijama koje će vam podići motivaciju

HOROSKOP: Škorpije očekuje vrela avantura, bićete ispunjeni lepim emocijama koje će vam podići motivaciju

17 маја, 2019 Off By ludarito

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete dobre vesti nakon kojih ćete imati veliki osećaj olakšanja. Pred vama je period u kojem ćete lako rešavati probleme koje ste imali u prošlosti na ovom polju.

LJUBAV: Odnos sa voljenom osobom je zapao u blagu monotoniju, ali uz obostrani trud možete da očekujete poboljšanje situacije. Važno je da osećanja još uvek postoje među

ZDRAVLJE: Nemate probleme sa zdravljem. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži. Današnji dan vam je povoljan za vežbanje i fizičku aktivnost. Posvetite se svojim potrebama.

 

VAGA

POSAO: Očekuje vas prilika da dođete do dodatne zarade koja će vam popraviti motivaciju i raspoloženje. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju.

LJUBAV: Potpuno neočekivano se susrećete sa osobom prema kojoj gajite neki vid simpatija. Danas bi vaš odnos mogao da počne da se razvija. Spremni ste da idete korak dalje.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate danas! Puni ste pozitivne energije i dobrog raspoloženja. Posvetite se ljudima koje volite i učinite nešto lepo za njih u ovom danu.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete da ćete dobiti pomoć i podršku koja vam je bila potrebna. Pred vama je dobar period za nove promene.

LJUBAV: Ako ste slobodni, očekuje vas flert sa Blizancem sa kojim možete imati veoma zanimljivu avanturu. Zauzete Škorpije mogu da očekuju nepovoljan period za brak.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na polju zdravlja. Osećate se sasvim dobro. Moguće je da vam treba malo više sna i odmora ali ako se dobro organizujete, uspećete više da spavate………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4