HOROSKOP: Škorpije očekuje vrela avantura, bićete ispunjeni lepim emocijama koje će vam podići motivaciju

HOROSKOP: Škorpije očekuje vrela avantura, bićete ispunjeni lepim emocijama koje će vam podići motivaciju

17 маја, 2019 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Danas ste skloni donošenju naglih odluka koje bi na neki način mogle da ugroze vaš status. Potrudite se da na poslovnom planu sada ne rizikujete preterano kako ne bi sebe ugrozili.

LJUBAV: Ne prija vam samoća i želite ljubavne promene. Fale vam nova poznanstva, pažnja i nova dešavanja na ljubavnom polju. Potrudite se da najpre volite i poštujete sebe.

ZDRAVLJE: Problemi sa glavoboljom su naglašeni kod vas. Moguće je da ćete se osećati prilično loše. Izbegavajte preterano naprezanje i potrudite se da malo više odmarate.

 

BIK

POSAO: Ako želite da napredujete biće potrebno da uložite mnogo više truda u posao koji radite. Poradite na tome da pokažete sve svoje sposobnosti i da se bolje organizujete.

LJUBAV: Ukoliko budete napravili prvi korak u flertu sa osobom do koje vam je stalo, ona će vam uzvratiti svojom pažnjom. Važno je da se potrudite oko vašeg odnosa.

ZDRAVLJE: Problemi sa plućima su mogući. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Potrudite se da izbacite loše navike koje imate i da se okrenete ka onima koje su pozitivne………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4