HOROSKOP: Škorpije očekuje vrela avantura, bićete ispunjeni lepim emocijama koje će vam podići motivaciju

HOROSKOP: Škorpije očekuje vrela avantura, bićete ispunjeni lepim emocijama koje će vam podići motivaciju

17 маја, 2019 Off By ludarito

 

BLIZANCI

POSAO: Može se desiti da vam neka sitnica, detalj promakne i da zbog toga dođete do poslovnih problema i poteškoća. Uradite ono što možete kako bi izbegli greške na poslu.

LJUBAV: Moguće je da niste sigurni da li želite nešto više od flerta. Postoji osoba koja vam se udvara ali vaše emocije nisu jednake. Pred vama je period dilema i nedoumica.

ZDRAVLJE: Osetljiv grudni koš je naglašen kod vas. Mogući su problemi sa srcem i plućima. Ukoliko imate bilo kakve tegobe, obavezno se obratite vašem lekaru radi pregleda.

 

RAK

POSAO: Ponosni ste na svoju karijeru i kada se osvrnete iza sebe vidite postignuća koja su vam na neki način značajna. Pred vama je period u kojem možete dodatno napredovati.

LJUBAV: Pred vama je prilika da voljenoj osobi pokažete koliko vam je stalo do nje. Na neki način dokazujete svoju privrženost ka njoj i spremni ste da se posvetite vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate naglašenu sklonost ka dehidrataciji. Posvetite se svom zdravlju i stvaranju boljih navika.

 

LAV

POSAO: Dolazi vam bolji period za posao. Kočnice koje su vas brinule do današnjeg dana vas ubuduće neće opterećivati. Uradite ono što je do vas kako bi se više posvetili poslu.

LJUBAV: Pred vama je povoljan dan za početak nove veze koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Bićete ispunjeni lepim emocijama koje će vam podići motivaciju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima koji bi mogli da budu kod vas prilično osetljivi. Potrudite se da sa svoje strane uradite sve kako bi vodili računa o zdravlju…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4