Cvetkovići imaju najlepše dvorište u Šumadiji

Cvetkovići imaju najlepše dvorište u Šumadiji

8 маја, 2019 Off By ludarito

Kada su pre 10 godina odlučili da provedu leto u tek sagrađenoj kućici na placu koji su prethodno kupili, članovi porodice Cvetković su od jeseni tu i ostali. Stan u Kragujevcu izdali su podstanarima i zamenili ga novim životnim prostorom od tridesetak kvadrata u vikend-naselju Petrovac, na 5 km od grada. Vremenom su gradili deo po deo svog imanja tako da danas, između stalog, imaju i dve kuće, stari mlekar, plastenik, bunar i štale.

Janin raj 88_401x600

Porodica na proslavi Neveninog osamnaestog rođendana

Draganova (48) ljubav ka životinjama učinila je da u Janinom raju, kako su nazvali svoj ranč, žive i ukrasne ptice, zebe, fišeri, patke, kokoške, ali i koze, mangulice, psi, mačke i jedan poni, a posvećenost njegove supruge Svetlane (40) cveću i prirodi – da imanje dobije poseban izgled, za koji njihovi prijatelji kažu da je raj. Rezultat svih lepota u ovom mirnom mestu u kojem žive sa ćerkama Nevenom (18) i Janom (8) jesu i nagrade za najlepše park-dvorište u Kragujevcu i centralnoj Srbiji, koje su dobili dve godine zaredom, u konkurenciji kandidata iz devet opština, 2014. i 2015.

Janin raj 55_450x600– Iako su kompletna dekoracija i raspored u dvorištu napravljeni po supruginoj ideji, nagradi sam se najviše ja obradovao (smeh). Seoskim turizmom počeli smo da se bavimo ove godine, a kao porodici kojoj je izuzetno stalo do zdrave porodice, posebno nam je drago što je to bilo baš 15. maja, na Dan porodice………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3