UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU RIBE: PREOSETLJIVA, SAOSEĆAJNA I UMILJATA DUŠA

UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU RIBE: PREOSETLJIVA, SAOSEĆAJNA I UMILJATA DUŠA

6 маја, 2019 Off By ludarito

Još od malih nogu osećala je prisustvo svog anđela čuvara ali nije smela nikome da priča o tome da je ljudi ne bi proglasili ludom. Kao devojčica umela je da priča sa anđelima i Bogom i to u trenucima kada se sama igra i kada nikoga nema u njenoj sobi ili dvorištu.

 

Ne postoji žena u horosokopu koja se toliko moli za celi svet kao žena u znaku Ribe. Svakoga ceni i trudi se da drugima daruje ono čega ima u izobilju a to su dobrota, pozitivna energija i zdravi saveti. Razume svačiju patnju i u stanju je da plače zajedno sa onima koji prolaze kroz veliak iskušenja.

 

Zagrljaj žene Ribe veoma je lekovit. U njenom prisustvu tenzija nestaje, a nada u bolje sutra vraća se onima koji su skrenuli sa pravog puta i prestali da veruju da će da dođu bolji dani. Ma koliko da joj je teško u dubini duše zna da će na kraju opet sve da se sredi i da će kockice da se slože onako kako Gospod ume da izbalansira.

 

Planeta koja vlada Ribama je Neptun pa ove žene neretko same sebi određuju dijagnozu, plaše se bolesti, ludila, zatvorenih institucija, te ponekad imaju problema sa psihom zbog svoje hipersenzitivnosti. Kada pate u stanju su da se zavuku u samoću sve dok ih ne popuste loše emocije i tuga. Veoma dobro procenjuju ljude i ne treba im mnogo objašnjavati neke stvari………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4