UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU RIBE: PREOSETLJIVA, SAOSEĆAJNA I UMILJATA DUŠA

UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU RIBE: PREOSETLJIVA, SAOSEĆAJNA I UMILJATA DUŠA

6 маја, 2019 Off By ludarito

Žena u ovom znaku je veoma nadarena i ima prejako šesto čulo. Živi u svom svetu mašte i ponekad joj je veoma teško da se vrati u realnost jer se ponaša kao mala devojčica koja veruje u bajke i smatra da su svi ljudi dobri i pošteni. A onda kad je život demantuje, lije suze i povlači se u samoću. Mnogo voli Boga i iskrena je vernica. Za nju je duhovnost i te kako važan segment života. Prezire laži, obmane i podmetačine.

 

Žena u znaku Ribe je tiha, plačljiva i nepoverljiva prema drugima. Uvek nosi jednu vrstu maske i oklopa kako bi se zaštitila od drugih koji nemaju časne namere. Voli muziku, umetnost, fotografiju, religiju, zakon privlačenja, poeziju, slikarstvo, farmaciju, medicinu, ali i detektivke poslove, filmove, balade i ljubavne drame koje sa posebnom pažnjom gleda na televiziji.

 

Ova žena ima jake predosećaje od kojih često beži jer je strah svega onoga što unapred zna da će da se desi. Veoma je nadarena i nema posla u kom ne uspeva. Lako se prilagođava ljudima i svakomr adnom kolektivu te postaje omiljena baš zbog toga što unosi mir gde god da dođe. Smetaju joj bika, vika i zadimljene prostorije. Ona voli miris tamjana i kada ga udiše oseća se kao u raju………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4