ŽENA OVAN- Nezavisna, snažna i puna samopouzdanja. Što naumi, to uradi. Što vidiš to i dobiješ!

ŽENA OVAN- Nezavisna, snažna i puna samopouzdanja. Što naumi, to uradi. Što vidiš to i dobiješ!

6 маја, 2019 Off By ludarito

Impulsivna, buntovna, slobodoumna, živahna, zabavna, temperamentna, prkosna.

Neustrašivi i prirodni je vođa, rođena da bude na čelu, zbog čega je i prvi znak zodijaka – svojom energijom, harizmom i dinamičnošću u stanju je da pokrene ostalih 11 znakova.

 

I prva u zodijaku i posebna.Samostalna je i dovoljna sama sebi , ambiciozna, motivisana, puna energije, avanturista sa stavom i sekspilom. Nekima uzor, nekima iritantna, naporna i predmet za ogovaranje. Nisu svi u stanju da prate njihov tempo i aktvnost i to može izazvati i zlurade komentare, zavist i neshvatanja.

 

Večiti je i nepokolebljivi optimisa, te je polje njenog interesa često borba za prava drugih kao i borba za bolju budućnost. Kao i svi ima mana, a njene su najčešće egoističnost, prevelika tvrdoglavost i ljubomora. Znate onu upornu, ambicioznu devojku koja tera svoje, ide glavom kroz zid i nema dlake na jeziku – to je žena ovan.

 

Jedna od njenih glavnih karakteristika je tvrdoglavost. U zavisnosti od toga kako kanališe tu energiju, to može prednost ili mana. Uglavnom, ovnovi znaju to da upotrebe u svoju korist. Ona je vrlo hrabra i  za razliku od riba u horokopu koju imaju tendenciju da beže od svojih problema, ova žena će se baz zaziranja suočiti sa njima. Za nju je to jedini način prevazilaženja prepreka, ma kakve one bile.

 

Žena ovan je nezavisna, snažna i puna samopouzdanja. Kao takva ona je često primer drugim ljudima oko nje. Ambiciozna je i motivisana i nikad joj nije dosadno. ONa uvek ima planove i ideje u glavi i ne zadržava se samo na maštanju, već se smelo upušta u realizaciju. A ako neko voli da se takmiči u svemu – onda je to ona! Ne voli da se bavi smicalicama i prevarama pri svemu tome. Voli da pobedi radi sebe, ali isto tako uživa kada je drugi gledaju kao pobednika. Uživa  kada zna da  je velika u tuđim očima.

Ona ništa ne sakriva. Što misli to i kaže. Što naumi, to uradi. Što vidiš to i dobiješ!  

 

Voli da se svađa – ponekad iz čista mira, da pokaže svoju dominaciju. Ljudima ponekad deluje sarkastično, iritantno i  agresivno, a u kolekciji negativnih osobina imaju i ljubomoru, posebno kada su ljubavne veze u pitanju….

 

Ljubav

Što se ljubavi tiče,ovo je onaj tip devojaka  koje je veoma lako razumeti. Kod nje nema skrivenih karata, keca u rukavu i sličnih ljubavnih igara. Ona sa se emocijama ne igra. Veza na daljinu nije za nju, jer ceni fizičku bliskost sa partnerom.

 

U ljubavi je vrlo strastvena. U ljubavnim igricama voli da preuzme inicijativu i bude ta koja će zavesti drugu stranu, a isto tako voli da je po njenom te prepiranja i svađice doživljava kao predigru seksu. Muškarcima je često magnet jer je doživljavaju vrlo intenzivnom i intrigantnom, a osvajanje Ovnice neretko je izazov. Kad je zaljubljena oseća se najživljom i sve u njenom životu tada postaje ekstremno.

 

Ako joj se muškarac sviđa, to će mu i reći ili staviti do znanja konkretnim flertom. Ako se upusti u vezu , verna je partneru do neba i podržava sve njegove  napore, čak i kada su pogrešni. Ponekad je u stanju čak i da krije mane svog partnera, radeći stvari umesto njega.

 

Ona ima energije za dvoje, što ne ide u njenu korist i bude često iskorišćena od druge strane. Ako emocija nestane, sa će lakoćom preboleti raskid veze. Istina, devojka ovan u horoskopu je jaka i nezavisna, ali ne trpi pored sebe nekog slabića. Odgovara joj ambiciozan partner koji prati njene ideje i njen tempo, ali onaj koji će povremeno biti u stanju da uđe i u konflikt sa nojm i izbori se za svoj stav. Nikako ne voli ljubomorne tipove koji guše njenu slobodu. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2