UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU RIBE: PREOSETLJIVA, SAOSEĆAJNA I UMILJATA DUŠA

UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU RIBE: PREOSETLJIVA, SAOSEĆAJNA I UMILJATA DUŠA

6 маја, 2019 Off By ludarito

Postoje žene koje žive izvan manastira i koje poštuju sva crkvena pravila, koja podrazumevaju svakodnevnu molitvu, činjenje milosrđa, post kao i pomaganje ljudima u stanju potrebe.

 

Nisu upadljive, ali su zato izuzetno produhovljene. Posebnom vezom su povezane sa Bogom, anđelima i svetiteljima. To su žene koje su rođene u znaku Ribe. Hipersenzitivnost je njihova glavna karakteristika, a dobrota kojom zrače puno puta ih je koštala u životu.

 

Ova žena se više puta razočarala u ljude jer nije očekivala da će na njena dora dela drugi da uzvrate odvratno i negativno. Nikada ne pomaže da bi njoj neko nešto dao, ona to čini iz ljubavi prema svakom ljudskom biću. Ona ne može da sedi skrštenih ruku dok se oko nje ljudi muče u nemaštini ili bolesti.

 

Velikodušna je i široke ruke. Teško se otvara prema ljudima i ne voli da odaje svoje tajne. Retko kome priča sve ono što nosi na duši. Njene tajne jedino zna samo sveštenik ili duhovnik iz manastira kod koga povremeno svrati na ispovest i savetovanje..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4