RIBA – Ona je čarobna žena horoskopa, nasmejana, vedra, nežna, njoj se svi dive, nju svi vole!

RIBA – Ona je čarobna žena horoskopa, nasmejana, vedra, nežna, njoj se svi dive, nju svi vole!

2 маја, 2019 Off By ludarito

Sve što ova žena traži od svog partnera jeste da brine o njoj i za prave muškarce to neće biti teško, jer kraj sebe će imati najženstveniju ženu na svetu. Ribe su veoma strastvene i seksualno poželjne žene, ali u potpunosti mogu da uživaju samo sa muškarcem kojeg vole.

Ako pomešaju sex i emocije to za njih može biti problem, jer će one i u običnu avanturu uneti svoje emocije, a to će za njih kasnije biti pogubno. Ova žena je dete Venere i upravo zbog toga je 100% žena, oličenje prave ljubavnice. Ona je Neptunova kci i ne postoji muškarac koga ona ne može da zavede, samo ako to poželi. Ona prosto svojom ženstvenošću i šarmom hipnotiše muškarce.

Kratkotrajne veze je ne zanimaju i vrlo je bitno na koji način joj priđite i kako je osvajate. Ona u sebi nosi karakteristike svih žena Zodijaka, pa je gotovo nemoguće definisati je, jer se ona stalno transformiše i izmiče svom partneru. Ako vas ova žena želi, ne treba vam puno da probudite strast u njoj, ona će se predati gotovo sama muškarcu kojeg želi i prirediće mu nezaboravnu noć uz parfem, vino i svileni veš. Ako sa njom zaplovite u mirne vode, ona će ih vrlo brzo ustalasati, jer ne zaboravite, ona je Neptunova kći, prava morska sirena.

Стране: 1 2 3 4