RIBA – Ona je čarobna žena horoskopa, nasmejana, vedra, nežna, njoj se svi dive, nju svi vole!

RIBA – Ona je čarobna žena horoskopa, nasmejana, vedra, nežna, njoj se svi dive, nju svi vole!

2 маја, 2019 Off By ludarito

Ali naravno, većina muškaraca nije sposobna za to i ova žena pored njih ostaje razočarana i nesrećna. Kada otvori oči i vidi da u jednoj vezi nema bajke koju je priželjkivala ona ubrzo otplovi u drugom pravcu. Partner koji joj ponudi i malo pažnje, kraj nje će biti najvoljenija osoba na ovom svetu.

Ali ono što ova žena očekuje i jedino što može da je u sreći jeste ljubav i pažnja non-stop, svaki dan. Ova žena je verna fizički u svakom odnosu, ali psihički nije, jer njene fantazije nikada ne prestaju i ona je uvek u potrazi i u mislima kraj svog princa. Njen partner ne mora da bude ni lep, ni uspešan, ni bogat, ali će ona jednostavno zamišljati da to on jeste. Naravno problemi mogu da nastanu ako se ona zaista tako i ponaša.

Ova žena je skromna i nikada nije upadljiva, ali se uvek oblači elegantno i ženstveno i prija joj da bude obožavana od suprotnog pola. Posedujući osobine svih prethodnih 11 znakova, ova žena ume da bude i odlična glumica u nameri da privuče ljude na svoju stranu. Ne postoji žena u Zodijaku koja ume kao Riba da odglumi nevinu i povređenu i da zaplače onda kada je to potrebno. Ali i pored toga, Riba je uvek iskrena kada se radi o osećanjima i takođe očekuje iskrenost od svog partnera. ( NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3 )

Стране: 1 2 3 4