RIBA – Ona je čarobna žena horoskopa, nasmejana, vedra, nežna, njoj se svi dive, nju svi vole!

RIBA – Ona je čarobna žena horoskopa, nasmejana, vedra, nežna, njoj se svi dive, nju svi vole!

2 маја, 2019 Off By ludarito

Ove žene su veoma brižne i kada se ostvare kao majke veoma su naklonjene svojoj deci. Jedna polovina ove žene ume da prihvati zakone svog partnera, sve dok se ne pojavi ona druga polovina koja ume da lupi pesnicom o sto i koja tačno zna šta želi. Ona je uvek spremna partneru u lice da kaže istinu i trudi se da svom partneru uvek bude oslonac, ali zauzvrat očekuje timski rad, prijateljstvo i poštovanje.

Dakle, žena Riba je jedno malo čudo od žene, koje može biti i sve i ništa. Ona je sve zato što kraj nje možete imati sve ono što ste želeli, ali takođe, ona je ništa jer nikada ne možete u potpunosti i zaista da je imate.

Ona prosto izmiče svojim partnerima i migolji se u svojoj vodi, ona ume zavodljivo da doziva svoje partnere da potonu sa njom na dno, ali će samo najhrabriji zaroniti u ljubav sa jednom Ribom. I oni muškarci koji je zaista dobiju pravi su srećnici, jer će ih ova žena voleti do večnosti i svakog dana svojom strašću i maštom praviti od njih jednog novog čoveka. ( NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 4 )

Стране: 1 2 3 4