RIBA – Ona je čarobna žena horoskopa, nasmejana, vedra, nežna, njoj se svi dive, nju svi vole!

RIBA – Ona je čarobna žena horoskopa, nasmejana, vedra, nežna, njoj se svi dive, nju svi vole!

2 маја, 2019 Off By ludarito

Ispod vatrenog temperamenta ove dame, koja može da parira svakom muškarcu, leži jedna tanana i romantična duša koja je spremna ceo život da čeka onoga koji će je zadiviti svojim kvalitetima. Dok se takav muškarac ne pojavi, žena Riba je spremna na avanture i kratke, nekada čak i kompromitujuće veze.

Ova impulsivna žena ima moderne poglede na seksualnost, ali i onda kada se prepusti užicima tela, neće vam prepustiti svoje srce. Sa svojim bivšim ljubavnicima uglavnom ostaje u prijateljskim odnosima i nikada se neće uvrediti kada vas izgubi kao seksualnog partnera, jer ova žena uvek mašta i nada se da će u njen život ubrzo ući neka nova ljubav.

Njen najveći problem je što ceo život sanja o ljubavi i živi u svetu fantazije i upravo zbog toga zamišljajući idealnog, ova žena veoma često izabere pogrešnog partnera i neadekvatnu osobu za zajednički život. One su toliko sklone sanjarenju, da zamišljaju da će se čak i taj pogrešan pretvoriti u princa o kome one sanjaju i da će ih odvesti u carstvo snova i promeniti njihov život. ( NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2 )

Стране: 1 2 3 4