DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 2. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 2. MAJ 2019.godine

1 маја, 2019 Off By ludarito

Strelac

Biće ovo dan kada ćete morati da se izborite za sebe. Poslednji događaji na poslu ne obećavaju baš puno a vi ste potpuno obeshrabreni. Dajete sve od sebe ali vaša finansijska situacija opominje. Imaćete uvid u neke stvari i samo ćete se još više deprimirati, ali na kraju ćete dobiti jednu veoma važnu informaciju.

 

Uživaćete u današnjem danu zahvaljujući odličnom planetarnom poravnanju. Ono će posebno ohrabriti svaku vrstu druženja, te je upravo današnji dan idealan da organizujete druženje koje želite već duže vreme. Možda nećete osetiti snažan udar ljubavnih strela, ali svakako ćete upoznati lepotu konverzacije sa osobom koja vam se dopada i shvatiti da želite nešto više od toga. Samo napred.

Jarac

Danas ćete biti posebno ozbiljni i smotreni. Setićete se osobe koja je bila apsolutno protiv svega, a sada traži priznanje. Drugi će pokušati da izvrše pritisak na vas. Da li ćete popustiti ili ćete poslušati svoj unutrašnji glasić? Pred kraj dana znaćete odgovor.

 

Danas ćete, zahvaljujući odličnoj planetarnoj energiji, imati priliku da testirate svoju teoriju vezanu za osobu koja vam se dopada. Tek onda dozvolite sebi da zaključite da li želite da saznate o toj osobi daleko više ili ostanete na tome što znate i krenete dalje. Ključ donošenja ispravne odluke je u vašoj snazi komunikacije i sposobnosti da izvučete iz drugog upravo ono što vas interesuje.

Vodolija

Današnji dan mogao bi vam pružiti sjajan uvid u neke odluke sa kojima ćete se suočiti a tiču se budućnosti. Vreme je da odlučite šta su vam prioriteti. Da li želite karijeru odmah ili želite da nastavite studije? Da li ste zadovoljni ljubavnim životom? Vrlo je verovatno da jedno utiče na drugo. Biće ovo zanimljiv dan.

 

Pred vama je period kada ćete biti u prilici da proširite svoj krug prijatelja i upoznate nove i interesantne ljude. Jedan poseban sastanak će vas duboko impresionirati, što zbog širine i dubine mišljenja i obrazovanja, to zbog drugih atraktivnih atributa. Inteligentan razgovor je odličan način na uspostavite izvestan napredak u odnosu.

Ribe

Pripremite se za jedan stresan dan. Moguće je da ćete se suočiti sa nesporazumima u krugu porodice. Možda ćete osetiti kako vam neko narušava teritoriju i da je vaš uticaj znatno oslabljen. Ali vi nemate nameru da se predajete. Imate pravo da se borite i borićete se svim silama!

 

Današnja planetarna energija pomoćiće vam da izgradite most između vas i jedne posebne, vama bitne, osobe. Možda nemate dosta prilika da budete zajedno i verovatno se divite jedno drugom sa izvesne distance. Bilo kako bilo, Kupidonova strela će vam pomoći a vi se svakako nećete žaliti. Šta više, odlepršaćete na sedmo nebo.

Стране: 1 2 3 4