DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 2. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 2. MAJ 2019.godine

1 маја, 2019 Off By ludarito

Blizanci

Vaša nezavisnost danas bi mogla da vas izneveri. Nešto što ćete reći neće naići na odobravanje kao obično. Iako mislite da imate dovoljno slobode postoji neko ko ne misli tako. Imajte na umu da nikad niko nije zadovoljio sve! To je svakako njihov problem, ne vaš.

 

Ovo nije period snažnih emocija i strasti, ali svakako jeste za dobre razgovore i donošenje određenih odluka u vezi nekog ko vam se sviđa. Trenutna astralna energija ohrabriće vas i dovesti u centar pažnje. Ukoliko ste u vezi, ovo će je osvežiti; ukoliko je tražite, sjajno ćete se provesti.

Rak

Ovo bi mogao biti dan kada ćete pomisliti kako niste baš tamo gde biste hteli, kada je vaša karijera u pitanju. Da li je to zbog toga što je vaša pozicija u firmi previše tradicionalna? Vi ste neko ko želi da isproba sve ideje i razvije ih u svom pravcu. Ukoliko je to problem preduzmite neophodne korake!

 

Planetarna energija ohrabriće vas danas da se malo više posvetite sebi i proširite polje interesovanja, kako biste privukli osobu koja vam se dopada. To može značiti da ćete razgovarati o različitim temama i da ćete uživati. Ukoliko tražite ljubav, nahranite svoj um i družite se. Neko uživa u vašim razgovorima.

Lav

Danas će vas opsedati prošlost. Neko će se setiti greške koju ste napravili nekad davno i sada vas podsetiti na to. Imajte na umu da se svako susreće sa ljubomorom drugih, u nekom periodu života. Zato se pripremite i uzvratite udarac!

Danas je pred vama puno posla na svim životnim poljima. Planetarni aspekt je veoma povoljan za uspostavljanje sjajne komunikacije sa drugima, kao i uspostavljanje značajnog napretka u jednom posebnom odnosu. Ukoliko ste u vezi, to će proširiti vaš krug zajedničkih prijatelja. Ukoliko tražite ljubav, iskoristite ovaj aspekt jer će vam drugi biti naklonjeniji nego obično………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4