DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 2. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 2. MAJ 2019.godine

1 маја, 2019 Off By ludarito

Devica

Danas biste mogli poželeti da rezimirate svoj profesionalni život. Ako se to desi, budite pažljivi i objektivni. Nije važno kojim se poslom bavite, sve dok ga radite iz srca i dajete sve od sebe. Zapitajte se da li je ono što trenutno radite to što želite u životu!

 

Trenutni planetarna energija značajno će uticati na više intelektualnh dešavanja, a svaki društveni događaj koji budete posetili imaće fokus na vrućim temama. Pripazite se jer to može značiti i malo ogovaranja. Ukoliko tražite ljubav, onda budite pažljivi. Nemojte biti napadni, jer to može odbiti osobu koja vam se sviđa.

Vaga

Danas bi vam se moglo desiti nešto čudno. Neko iz vaše familije mogao bi da vas prekore zbog profesionalne odluke. Možda zato jer vaš posao ima tako malo veze sa tradicijom vaše porodice. Ali samo zato što je tradicija izgubljena ne znači da zbog toga treba tugovati. Slušajte svoje srce i znaćete da li ste u pravu.

 

Ukoliko večeras imate sastanak, budite oprezni jer vam se može desiti da bude previše lepo da bi bilo istinito. Trenutna planetarna energija možda neće izazvati lavinu strasti koju očekujete, ali dajte sebi vremena, budite strpljivi i velike su šanse da se zaljubite do ušiju. Budite nežni i samo lagano.

Škorpija

Autoritet koji vam je do sada bio zvezda vodilja, sada bi mogao da vam se suprotstavi. Vreme je da ostavite po strani svoje strahove i krenete putem vere u sebe. Biće to za vas veoma pozitivan period u životu. Takođe, to znači da ste konačno odrasli. Uostalom, ništa vas ne sprečava da ponekad priupitate za savet, zar ne?

 

Današnja planetarna energija pružiće vam mogućnost da okusite ono najbolje odmah na samom početku. Ukoliko postoji neko ko vam se sviđa već duže vreme, onda ćete imati priliku da razgovarate sa njim-njom i saznate dosta toga što vas zanima. Zatim možete odlučiti da li ćete se upustiti u nešto više ili ćete tražiti dalje………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4