DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 2. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 2. MAJ 2019.godine

1 маја, 2019 Off By ludarito

Ovan

Moguće je da ćete poželeti da se izolujete kako biste mogli da završite jedan posao, ali to neće biti moguće. Kao da neke nevidljive sile destabilizuju vaš profesionalan život. Danas vam se ništa ne čini ispravnim. Niko se neće slagati sa vama, nesporazuma će biti na sve strane, stvari će se odlagati… Moguće da ćete biti zamoljeni da zauzmete stranu u jednom konfliktu! Najbolje je da ostanete neutralni.

 

Ponekad je moguće da vam se osoba svidi na prvi pogled i da shvatite kako ste baš jedno za drugo. Ukoliko posetite neku zabavu večeras, to bi moglo da vam se dogodi. Jedna osoba će se izdvojiti iz gomile. Verujte svom instinktu i vidite gde će vas on odvesti.

Bik

Ljudi oko vas danas će sitničariti po pitanju vašeg načina rada. Radite onako kako smatrate da je najbolje. Imaćete priliku da odlučite o nečem ili nekom što više nikome ne koristi. Nikad nije lako imati vlast! Kako bilo, ukoliko imate finansijskih problema ostanite kući uz dobru muziku.

 

Možda vam današnja planetarna energija ne bude od pomoći kada je neka nova veza u pitanju, ali svakako će vam pomoći da malo bolje razumete svoje ranije veze. Konverzacija koju ćete voditi, može imati veoma interesantan završetak. Svakako, očekujte da večeras uživate u svakom pogledu!….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4