PROLEĆNI HOROSKOP za 2019: OVAJ ZNAK čeka SUDBINSKI PREOKRET kad upozna LJUBAV SVOG ŽIVOTA zbog koje će ostaviti sve!

PROLEĆNI HOROSKOP za 2019: OVAJ ZNAK čeka SUDBINSKI PREOKRET kad upozna LJUBAV SVOG ŽIVOTA zbog koje će ostaviti sve!

14 априла, 2019 Off By ludarito

Strelac

Strelcima se otvara mogućnost da konačno uzmu život u svoje ruke i da sve ono što su do sada želeli da urade, a oklevali su iz nekog razloga, konačno mogu da realizuju sa puno entuzijazma i poleta. Imaće smelosti da rešavaju i neke problematične odnose i situacije, jer će verovati u sebe i srećan ishod.

Posao – Poslovi će im ići od ruke, šta god da rade, jedino treba da povedu računa da ne troše previše novca, posebno na ono što im nije neophodno.

Ljubav – Strelci će uploviti u novu i potencijalno uspešnu vezu na duže staze, ali već krajem proleća biće na testu. Ako su u braku, mogu da se nadaju postepenoj stabilizaciji, ali ne bez povremenih nesuglasica sa partnerom.

Zdravlje – Promene vremena mogu doneti glavobolju i oscilacije krvnog pritiska.

Jarac

Promene koje ih očekuju neće im lako pasti, ali će zahvaljujući svojoj snazi imati osećaj da im povoljni vetrovi duvaju u jedra.

Posao – Jarčevi moraju da budu oprezni i da svaku informaciju proveravaju više puta. Mogućnost nerazumevanja sa saradnicima je, takođe, pojačana tokom proleća, kada će i sami biti previše rasejani pa će dosta grešiti.

Ljubav – Jarčevi će ovog proleća imati šansu da se upuste u avanturu, ali može da se desi da ta osoba brže ode iz njihovog života nego što je u njega ušla.

Usamljeni Jarčevi treba što više da se druže, a izvesno je da će baš preko prijatelja upoznati veoma zanimljivu osobu.

Zdravlje – Bolovi u mišićima i zglobovima. Pojačana osetljivost na vremenske promene. Jarčevi obavezno treba da posete zubara.

Vodolija

Vodolijama proleće donosi puno izlazaka, druženja sa prijateljima i postavljanje novih i značajnih životnih ciljeva. Povremeno će se osećati umorno i nevoljno da se pokrenu iz mesta, pa sebi treba da priušte lep provod ili kraće putovanje kako bi obnovili energiju i sveži krenuli dalje.

Posao – Posao donosi pozitivne promene, posebno ako rade sa strancima. Ukoliko naiđu na prepreke, ne treba da se libe da zatraže pomoć kolega ili prijatelja.

Ako studiraju, mogu da razmišljaju o upisivanju postdiplomskih studija ili o nastavku školovanja u inostranstvu.

Ljubav – Vodolije će ovog proleća više uživati u druženju nego što će biti zainteresovani za ljubavne veze. Moguće su kraće avanture.

Zdravlje – Treba povesti računa o krvnom pritisku. Mogući su bolovi u kolenima.

Ribe

Ribama se sreća smeši na mnogim poljima, a proleće im donosi obilje kreativne energije koju bi trebalo uspešno da kanališu ka poslu i istaknu se.

Posao – Proširivanje poslova, unapređenje, mnogobrojna poslovna putovanja… sve to čeka Ribe ovog proleća. Osim toga, dobiće šansu da se istaknu u nečemu što vole i za šta su talentovani. Umetnicima i piscima predstoji šansa za veću zaradu.

Ljubav – U ljubavi ih očekuju manje trzavice. Neophodno je da jasno definišu odnos sa partnerom i postave prioritete. Oni koji su u tajnim vezama mogu se nesmotreno odati.

Ribe manje treba da se poveravaju čak i bliskim prijateljima kada je intimni život u pitanju.

Zdravlje – Pojačana nervoza i rasejanost. Neophodna je bolja organizacija kako bi se izbegli suvišni stres i tenzija.

Стране: 1 2 3 4