PROLEĆNI HOROSKOP za 2019: OVAJ ZNAK čeka SUDBINSKI PREOKRET kad upozna LJUBAV SVOG ŽIVOTA zbog koje će ostaviti sve!

PROLEĆNI HOROSKOP za 2019: OVAJ ZNAK čeka SUDBINSKI PREOKRET kad upozna LJUBAV SVOG ŽIVOTA zbog koje će ostaviti sve!

14 априла, 2019 Off By ludarito

Blizanci

Ovog proleća Blizanci će biti nestrpljivi, a to što zavise od tuđih odluka učiniće da se osećaju nesigurno.

Posao – Podređen položaj na poslu biće izvor nezadovoljstva i frustracije tokom proleća. Treba da rade onoliko koliko mogu i da se trude da se manje nerviraju i ako posao ne ide po ustaljenom redu. Po potrebi, neka menjaju i način rada ili poslovne saradnike ako ne mogu da se dogovore s aktuelnim. Neophodno je da spuste loptu i budu ljubazni i spremni na kompromis.

Ljubav – Proleće donosi sjajne šanse za uživanje sa dugogodišnjim partnerima, a slobodni Blizanci mogu da sretnu mlađu osobu koja će im biti interesantna za izlaske i putovanja, a možda i za ozbiljnu vezu ili brak. Neophodno je da realno sagledaju potencijalnog partnera, ali i sebe, šta oni imaju da ponude drugoj strani.

Zdravlje – Svi sa nerazjašnjenim zdravstvenim simptomima ili neodgovarajućim izborom lekara treba da potraže drugo mišljenje.

Rak

Posao – Poslovna situacija donosi obilje novih mogućnosti, posebno onima koji su nedavno diplomirali, kao i onima koji žele da rade u inostranstvu ili zbog posla često putuju. Može doći do odlaganja planova upravo u vezi sa pomenutim putovanjem, ali će se ispostaviti da je to imalo svoje razloge i da će se dešavanja odigravati u njihovu korist i pored manje izmene prvobitno postavljenih rokova.

Ljubav – Rakovi na emotivnom planu mogu imati stabilnu, ali monotonu situaciju što zbog previše drugih obaveza, što zbog situacije u dužoj vezi ili braku koju već neko vreme uzimaju zdravo za gotovo. Trebalo bi da partnera obraduju lepim izlaskom ili da negde sami otputuju posle dužeg vremena. Mnogi Rakovi svoje duže veze konačno će krunisati brakom.

Zdravlje – Uglavnom se dobro osećate i puni ste energije. Povedite računa da ne nabacite koji kilogram više.

Lav

Lavovi će se ovog proleća dobro osećati u svojoj koži. Biće puni energije, entuzijazma i voljni da završavaju s puno elana sve obaveze.

Posao – Iako dobro raspoloženi, Lavovi će se ovog proleća teško fokusirati na poslovne obaveze jer su željni opuštanja i uživanja. One koji su uspeli da hobije pretvore u posao i uživaju u njemu pratiće posebna sreća. Trebalo bi da budu oprezni samo ukoliko zajme novac ili podižu kredit. Nije naodmet da sve uslove i ponude provere više puta.

Ljubav – Što se ljubavi tiče, Lavovima konačno dolazi njihovih pet minuta. Slobodni će često izlaziti i upoznavati nove interesantne ljude, potencijalne partnere, od kojih će izbor verovatno pasti na nekoga ko ne živi ovde. Zauzete očekuje puno ljubavi i topline u domu s ukućanima, a moguće je i proširenje porodice.

Zdravlje – Obratite pažnju na kičmu, kolena i zglobove. Dovoljno se odmarajte i na vreme idite na počinak…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4