PROLEĆNI HOROSKOP za 2019: OVAJ ZNAK čeka SUDBINSKI PREOKRET kad upozna LJUBAV SVOG ŽIVOTA zbog koje će ostaviti sve!

PROLEĆNI HOROSKOP za 2019: OVAJ ZNAK čeka SUDBINSKI PREOKRET kad upozna LJUBAV SVOG ŽIVOTA zbog koje će ostaviti sve!

14 априла, 2019 Off By ludarito

Devica

Devicama cela 2019. godina, pa tako i prolećni period, može doneti dosta zastoja i odlaganja. Trebalo bi da budu jako oprezne i da ne rizikuju ni na koji način u životu.

Posao – Posao Devicama početkom proleća donosi stres i nerazumevanje sa kolegama i poslovnim saradnicima. Situacija će se već od aprila stabilizovati, pa ćete čak imati priliku i da sarađujete sa nekim sa kim ste nekada imali poslovnog uspeha. Važno je samo da ostanete emotivno distancirani i hladne glave kada je posao u pitanju.

Ljubav – Mnoge Device trenutno nisu raspoložene za ljubav i radije će samovati, dok će neke imati priliku da obnove vezu sa nekim bivšim partnerom. Razmislite dobro koliko je to pametno i da li će vam doneti sreću i zadovoljstvo ili samo želite da imate nekoga kako se ne biste osećali usamljeno i izolovano od sveta.

Zdravlje – Obratite pažnju na kardiovaskularne probleme i na povišen holesterol u krvi.

Vaga

Vage se mogu nadati promeni mesta boravka, čestim i kraćim putovanjima. Očekuje ih bolja komunikacija i stabilizacija odnosa s ukućanima.

Posao – Na poslu se u narednom periodu treba pričuvati tračeva i mogućih podmetanje, konkurencija ili kolege sa kojima radite nemaju baš najčistije namere. Ako ste upravnik ili ekonomista, možete se nadati sklapanju unosnog posla. Studentima sledi odličan period za polaganje ispita.

Ljubav – Vage konačnо mogu da odahnu jer ulaze u stabilan i miran period. Čak i оne koje su se relativno skoro razvele ili raskinule duže veze sada mogu da se opustite i uživaju. Slobodne Vage će isto pre biti za kraće veze ili flert nego za vezivanje.

Zdravlje – Nesanica, nervna napetost i mogućnost rutinske hirurške intervencije. Problemi sa kožom i hormonski poremećaji.

Škorpija

Škorpijama ovo proleće može doneti lepa dešavanja na poslovnom i emotivnom planu, jer je konačno došlo njihovih pet minuta da na tim poljima postavite stvari onako kako duže vreme žele. Jedino što im može poremetiti planove jeste njihova sklonost ka negativnom razmišljanju.

Posao – Što se poslovne situacije tiče, moguće je proširivanje poslova, uspešan rad sa strancima i povećanje plate. Poslovi koje su započele prošle godine sada ce doživeti ekspanziju. Novac dolazi neočekivano i sa više strana.

Ljubav – U ljubavi su mogući preokreti i razna iznenađenja, poput rastanaka, sastanaka, prekida veza i razvoda. Mnoge Škorpije će se zaljubiti neočekivano u osobu koja će za njih biti osveženje u svakom smislu reči i koja će na njih uticati da se osećaju mlađe i poželjno. Avantura na putu.

Zdravlje – Neophodna je prolećna detoksikacija i čišćenje krvi i jetre. Pokušajte da kontrolišete svoje burne reakcije….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4