PROLEĆNI HOROSKOP za 2019: OVAJ ZNAK čeka SUDBINSKI PREOKRET kad upozna LJUBAV SVOG ŽIVOTA zbog koje će ostaviti sve!

PROLEĆNI HOROSKOP za 2019: OVAJ ZNAK čeka SUDBINSKI PREOKRET kad upozna LJUBAV SVOG ŽIVOTA zbog koje će ostaviti sve!

14 априла, 2019 Off By ludarito

Ovan

Ovnovi će tokom cele 2019, naročito tokom proleća, morati da se naoružaju strpljenjem, što im neće pasti lako. Nailaziće na prepreke, a od nekih ciljeva će morati i da odustanu i to na duži period. Neophodno je da se na vreme i unapred dobro organizuju i da postave prioritete kako bi sve završili kako valja.

Posao – Proleće donosi dinamiku i dobru zaradu. Uran koji je ušao u Bika donosi im i mogućnost da radikalno promene svoje stavove i da se smelo upuste u nove, do tada nepoznate poslovne angažmane. Mnogi će želeti da menjaju čak i profesiju, ali većina će promeniti mišljenje o materijalnim stvarima.

Ljubav – Proleće donosi mnogo novih poznanstava, dosta komunikacije, pa i upuštanja u tajne veze i afere. Oni koji su u braku ili ozbiljnim i dugim vezama moraju da se pripaze da se slučajno ne razotkriju i tako naprave problem koji neće lako rešiti.

Slobodni Ovnovi mogu da se zaljube u osobu koja živi u inostranstvu ili na drugom kraju zemlje.

Zdravlje – Mogući su problemi s alergijama, padom imuniteta i virusnim infekcijama. Preporučuje se promena režima ishrane.

Bik

Bikovi mogu da se nadaju drastičnim promenama, a koliko budu u stanju da razumeju i prihvate, lišiće se napetosti i stresa.

Posao – Čeka ih puno izazova, posebno kada su u pitanju finansije, ali i prilika da se novčana situacija stabilizuje. Neophodno je da iskorače iz poznatih obrazaca i upuste se u rizik. Bikovi koji se bave nekretninama, umetnošću ili nekim kreativnim poslom, kao i oni koji rade u inostranstvu ili sa stranim poslovnim partnerima, mogu se nadati velikom uspehu.

Ljubav – I ovde će biti mnogo iznenađenja, ali i prilika da u odnosima, bilo partnerskim, porodičnim ili prijateljskim, raščiste sve nejasnoće.

Mnogi Bikovi će želeti više slobode i nezavisnosti, pa će se mnogi i razvoditi i rastajati i to bez objašnjenja.

Zdravlje – Neophodno je da se čuvaju posledica stresa i napetosti. Treba više da spavaju i priušte sebi redovne i zdrave obroke…….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4