NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 16. do 30. aprila 2019: Strelac slatkorečiv, Devica ima udvarača na poslu

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 16. do 30. aprila 2019: Strelac slatkorečiv, Devica ima udvarača na poslu

14 априла, 2019 Off By ludarito

JARAC

Dok će vaš partner sve videti ružičasto, vi ćete biti fokusirani na probleme. Pokušajte da gledate pozitivno u odnosu. Iako ćete vi biti prilično osetljivi i skloni analizama, objektivno se vaš privatan život poboljšava.

Vi ne vidite trenutno nikakvu grešku niti problem kod sebe, pa vam neće biti jasno zašto partner povremeno prebacuje odgovornost za sve redom na vas. Iako negde u sebi mislite da drami i preteruje, ipak ćete se truditi da to dragom biću ne saspete direktno u lice, već ćete pokušavati da na suptilan način rešite situaciju. Pred kraj nedelje svakako će se sve negativnosti kod voljene osobe stišati i moći ćete da sa olakšanjem odahnete. Slobodni Jarčevi imaju simpatiju, ali čak i ako je nešto počelo da se dešava između vas i ove osobe, vrlo lako bi se moglo dogoditi da bude uzdrmano pojavom nekog drugog, i to pred kraj sedmice. U vaš život ulazi neko vrlo zanimljiv i okupiraće svu vašu pažnju…

VODOLIJA

Ulazite u mirniju ljubavnu fazu. Veza u kojoj se nalazite počinje da liči na sve ostale, ali vi ste srećni. Samci će ljubav možda naći na sportskom terenu, a neki na radnom mestu. Obe opcije su podjednako izgledne.

Nervozni ste zato što ste previše opterećeni nekim situacijama koje se vezuju za privatni ili poslovni život, a smatrate da vaša voljena osoba ne učestvuje ni na koji način u ovim dešavanjima, u smislu – ne trudi se da vam pomogne, olakša ili vas makar razume. Vrlo često imate osećaj da samo vi ulažete u ovaj vaš odnos, a da je partner nezreo i samo sebi dovoljan. Da se razumemo, vaš partner nije savršen, ali je istovremeno i evidentno da vi ipak u nekim stvarima preterujete. Bolja komunikacija vam stoji za vikend. Slobodne Vodolije ulaze u jednu vrlo zanimljivu i dešavanjima ispunjenu fazu kada su nove ljubavi u pitanju. U periodu ste novih poznanstava i novih osoba u vašem životu…

RIBE

Verovatno ćete sa dragim prijateljem podeliti brige svog ljubavnog života i tako olakšati dušu. Neke tajne tako bi mogle da isplivaju na površinu, pa će vam razjasniti ono što vas je donedavno mučilo.

Vaš partner kao da je trenutno izgubljen u vremenu i prostoru – upada u čudna raspoloženja, u ćutanja, brine neke svoje brige i probleme. U suštini, ništa se od ovoga ne vezuje za vas i ne biste ni na koji način trebali da doživljavate lično njegova promenljiva ponašanja. Pogotovo ne da na njih reagujete. Izborite se sa svojim strahovima, preuveličavanjima u glavi, prekinite da mislite da se dešava nešto vama iza leđa i dajte osobi koju volite podršku koja joj je sada neophodna. Količina ljubavi koju nosite je ogromna – sada je neštedimice izručite na voljeno biće. Slobodne Ribe – ne zna se šta je sada jače kod vas – da li romantični zanos da li strasti koje ključaju….Šta god da je – idete ka novoj ljubavnoj priči….

Стране: 1 2 3 4