NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 16. do 30. aprila 2019: Strelac slatkorečiv, Devica ima udvarača na poslu

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 16. do 30. aprila 2019: Strelac slatkorečiv, Devica ima udvarača na poslu

14 априла, 2019 Off By ludarito

BLIZANCI

Vaša veza će dobro napredovati, ali ne trošite suvišne reči jer nisu isključeni verbalni nesporazumi. Udvoje ćete biti potpuna celina koju svako može da poželi. Zbog toga vam neće biti potrebno previše reči. Uživajte.

Ulazak u ovu sedmicu zatiče vas i partnera u nekom čudnom, nedefinisanom odnosu. Oboje možete preterivati u nekim situacijama, što će samo dovoditi do toga da se i jedno i drugo lošije osećate. No, ova sedmica nudi i mogućnosti da se krene putem poboljšanja i drugačijeg funkcionisanja između vas dvoje. U drugom delu sedmice počećete polako da se približavate jedno drugom- neće to ići baš savršeno, ali su evidentni pomaci na bolje. Slobodni Blizanci su vrlo privučeni jednom osobom, ali su svesni da bi emotivni početak sa njom bio ili samo avantura ili pak tajna priča. No, mora se priznati da će vam ova sedmica zadati velika iskušenja i da je moguće da ćete se prepustiti strastima…

RAK

Vaša mašta biće toliko jaka, da iz nje možete izvući rešenje za svaku ljubavnu situaciju. Ovaj put neki će radije ostati sami jer će im intuicija govoriti da će bolja vremena za ljubav tek doći. Ali ako ste u paru, neće ni to biti loše.

Imaćete zamerke na odnos sa partnerom tokom ove sedmice. Druga strana je naglašeno svojeglava i teška, okrenuta više svojim ličnim ili poslovnim interesima, i ne obraća toliko pažnje na vas koliko je potrebno da biste se osećali sigurno. Vaša nervoza može eskalirati u danima oko punog Meseca. No, i pored napetih momenata, kraj nedelje vam donosi smirenje i stabilizaciju. Slobodni Rakovi baš oko vikenda mogu biti vrlo pozitivno iznenađeni novim poznanstvom koje već na prvi pogled vrlo obećava. Iako će vam tokom ove nedelje češće nego inače dolaziti u misli neko od bivših partnera, ne savetuje vam se da tu povlačite bilo kakav konkretniji potez.

LAV

Bez mnogo pompe vi ćete prihvatiti nečije udvaranje. Mudro ćete pustiti neka druga strana priča. Moguće je da će vas prijatno iznenaditi jedna mlada osoba koja vam je naklonjena. Budite otvoreni za nju.

I sami ste do sada primetili da, kada god je Mesec pun – neke situacije između vas i voljene osobe počinju da krčkaju i uglavnom izbijaju kroz manji ili veći sukob ili raspravu. Takva je situacija i u ovoj sedmici, kada ćete i vi i partner prebacivati jedno drugom, uglavnom za neke situacije iz prošlosti. Kao da ćete se takmičiti ko će kome pronaći više grešaka i ko će „pobediti“. Verujte na reč – neće niko. Samo će ostati nervoza i loše osećanje. Slobodni Lavovi u ovoj sedfmici mogu ući u jedan čudan odnos, za koji ni vama a ni drugoj strani neće biti jasno šta je. Da li je to samo strast, da li tu ima osnova za emotivnu priču, da li je ovo nešto trajno ili prolazno…..neka vreme da svoj sud, vi ne lupajte glavu time…….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4