NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 16. do 30. aprila 2019: Strelac slatkorečiv, Devica ima udvarača na poslu

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 16. do 30. aprila 2019: Strelac slatkorečiv, Devica ima udvarača na poslu

14 априла, 2019 Off By ludarito

Ljubavni horoskop od 16. do 30. aprila 2019: Saznajte šta vas očekuje u drugoj polovini aprila 2019. godine na emotivnom planu….

OVAN

Prihvatanje nečeg što vam baš i nije po volji znak je zrelosti i strpljenja. Bićete tihi i diskretni. Potom će uslediti i ono pravo prihvatanje od druge strane, pa ćete shvatiti šta zapravo znači voleti. Biće to korak napred za vas.

Napetost u odnosima se pojačava – U nedelji smo punog Meseca u vašem polju partnerstava i to na poslednjim stepenima znaka, što uvek označava da su neke situacije sa partnerom „istrošene“ i već blizu svom kraju. Naravno, ništa što se bude dešavalo ne treba shvatati drastično, ali je moguće da su neke emotivne priče već jako blizu stavljanja tačke….U svakom slučaju, ovo su dani povišene energije u kojima treba naći kompromis sa voljenom osobom, a ne potencirati na raspravama. Slobodni Ovnovi – mogući su vrlo burni i strasni novi počeci ljubavnih veza i avantura….a sad, kolika će biti njihova trajnost i kvalitet, to je već neka druga tema….

BIK

Neobaveznošću i otvorenošću za svaku opciju vi ćete prevazilaziti manja neslaganja u emotivnim odnosima. Sve zagonetke i male ljubavne brige lako ćete razrešiti u društvu svojih dobrih prijatelja. Oni će vam pomoći.

Partnera iznenađujete svojim ponašanjima, koja su potpuno neuobičajena za vas. Čas ste puni ljubavi i pažnje, nesebični, romantični, senzualni…..čas dramite, preuveličavate, preterujete, zahtevate promene koliko sad i odmah…Doduše, ovo je verovatno jednim delom samo vaša reakcija na partnerove postupke, bilo u ovom periodu, bilo ranije – svesno ili nesvesno, sada „vraćate“ za sve ono što vam je smetalo ili vam pak godilo od strane voljene osobe. U prevodu – ponekad verovatno ni vama nisu jasni vaši postupci, ali šta sad….ne možete protiv sebe…Slobodni Bikovi će da naglavačke ulete u jedan odnos, nošeni ogromnom količnom strasti prema ovoj osobi. Vaš unutrašnji alarm zvoni, ali ga ne registrujete…….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4