NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 16. do 30. aprila 2019: Strelac slatkorečiv, Devica ima udvarača na poslu

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 16. do 30. aprila 2019: Strelac slatkorečiv, Devica ima udvarača na poslu

14 априла, 2019 Off By ludarito

DEVICA

Pred vama su dani koji bi mogli da budu bogati ljubavlju ili barem ispunjavajućim društvenim životom. Ako još niste našli osobu iz svojih snova, pogledajte dobro oko sebe dok ste na poslu. Neko vas tu gleda.

Prvih par dana ove sedmice doneće neke neugodne situacije sa voljenom osobom. Doći ćete u situaciju da morate da se pravdate, a to vam se neće ni malo dopasti. E sad, izvesno je da jeste napravili neku grešku, ali vam neće odgovarati to što će partner sve to preuveličati i napraviti pravu malu dramu. Nema razloga za brigu, sve će se ovo stišati, ako ne ranije, a ono u danima vikenda. Slobodne Device – u jednom trenutku pomislite da bi osoba preko puta vas mogla biti „ona prava“, a već u sledećem joj nađete sto i jednu manu i nesavršenost koji vas odbijaju. Ukoliko neko uspe da probudi strasti u vama, još se i mogu dogoditi neki novi ljubavni počeci…

VAGA

Tokom ovih dana osećaćete da se vaš ljubavni život pokreće s mrtve tačke na bolje. Nećete se dvoumiti ako nekom želite da izrazite ono što osećate. Bez obzira na provokacije, vi ćete pobediti. Samo budite prirodni.

Vaše preterane reakcije i prenaglašena osetljivost biće osnova za eventualni problem u emotivnim vezama. Čak i ako ne budete napravili konkretnu, lošu situaciju sa voljenom osobom, borićete se sami sa sobom i u suštini, provesti sedmicu ispunjenu nervozom, za koju možda i nema pravih osnova. Znam da vam se ne dopadaju neka partnerova ponašanja, ali nije baš ni sve tako crno kao što vi to sada predstavljate i sebi i drugima. Slobodne Vage sada mogu da pokrenu jednu priču koja će u svojoj početnoj fazi delovati bajkovito i biti ispunjena ludim i opsesivnim strastima koje će vas u potpunosti zaokupiti. Sad, početak je dobar….a za ostalo – videćemo šta će biti na dalje….

ŠKORPIJA

Oni u vezama verovatno će obnoviti svoju bliskost na lep i nežan način. Oni koji su još sami, služiće se intuicijom i maštom. Tako će jednostavno izmisliti osobu iz svojih snova i celo će vrijeme misliti na nju.

Pun Mesec u vašem polju tajni direktno deluje na sve ono što se vezuje za ljubav, pa njegovog uticaja neće biti pošteđene ni slobodne ni zauzete Škorpije. Slobodni – ukoliko već neko vreme intenzivno mislite na jednu osobu i željno iščekujete da se tu nešto konkretno konačno i dogodi, vrlo je verovatno da će se situacije pokrenuti i to u drugom delu sedmice. Zauzeti – preko poslovnog segmenta neko vam se vrlo suptilno podvlači pod kožu i ova nedelja bi mogla doneti i otvoreniji kontakt između vas dvoje. Obzirom da je odnos sa partnerom trenutno korektan, razmislite da li da se uplićete u ovakve priče, jer je prilično neizvesno u kom pravcu bi se one mogle odvijati na dalje i da li bi vam donele problem…

STRELAC

Bićete slatkorečivi i laskaćete svakome koga sretnete. Odlično za one koji se nekom udvaraju. Kod Strelčeva u vezi će napokon nestati ljubavne prepreke i praznine koje su ih mučile. S velikom nadom ući će u bolju ljubavnu fazu.

Sve do vikenda osećaće se tenzija između vas i partnera. Neke lošije situacije će se vrteti oko novca, dece ukoliko ih imate, oko prijatelja, planova i naravno – oko toga što vas dvoje trenutno na potpuno različite načine doživljate sve, bilo da je to vaš odnos u pitanju, bilo okolnosti oko vas. No, ako je za utehu – tlo jednim delom počinje da se smiruje. Do kada….pa to ćemo još videti, zar ne? Slobodni pripadnici ovog znaka – ulazak prvo Merkura, pa Venere u vaše polje ljubavi i zabave za one koji su usamljeni otvara nove mogućnosti za druženja, ali i za ulazak novih osoba u vaš život. Takođe, u ovoj vas nedelji čak i neko koga smatrate samo prijateljem može iznenaditi pozivom za izlazak…….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4