HOROSKOP: Evo za koga je vreme da bude SEBIČAN, a kome je mašta na vrhuncu

HOROSKOP: Evo za koga je vreme da bude SEBIČAN, a kome je mašta na vrhuncu

6 априла, 2019 Off By ludarito

JARAC

Intuicija i mašta su vam danas na vrhuncu. Nemojte se iznenaditi ako vas spopadne poriv da pišete ili slikate. Čak i ako nemate svu potrebnu opremu, bacite se na posao. Podsetnik na brzinu napisan može se lako pretvoriti u nešto veće kasnije. Ono što je bitno je da danas počnete. Velika verovatnoća je da će iz svega toga ispasti nešto predivno.

VODOLIJA

Dobrodošli nazad. Toliko ste bili zaokupljeni svojim egzistencijalnim pitanjima u poslednje vreme da ste zaboravili na sadašnjost i ono što se dešava tačno ispred vas. Sada ste prisebniji, možete da uživate u momentu, u svom svakodnevnom životu i u onim malim stvarima koje čine život lepšim.

RIBE

Možda ste malo nesigurni i ne znate u šta da verujete trenutno. Vaš um je prepun pitanja i protivrečnosti. Pokušajte da prihvatite činjenicu da pronalaženje svrhe života može da potraje čitavu večnost. Niko od vas ne očekuje da imate odgovore na sva pitanja, pa zašto bi i morali? Opustite se i uživajte u momentima provedenim sa dragim osobama. Možda otkrijete da je to upravo ono što vam je falilo.

Стране: 1 2 3 4