HOROSKOP: Evo za koga je vreme da bude SEBIČAN, a kome je mašta na vrhuncu

HOROSKOP: Evo za koga je vreme da bude SEBIČAN, a kome je mašta na vrhuncu

6 априла, 2019 Off By ludarito

BLIZANCI

Ljudi očekuju dosta od vas, kako na poslu tako i kod kuće. Ovo je vreme kada treba da budete sebični i zadržite vreme koje imate za sebe. Ako pokušate da udovoljite željama drugih, žrtvovaćete svoje vreme i svoje želje. Da biste mogli istinski da uživate u vremenu provedenim sa drugima, zapamtite da morate da ispunite prvo svoje potrebe.

RAK

Možda osećate jaku potrebu da pobegnete od svega, ali gde biste otišli? Nemir koji osećate može biti odgovor na sav pritisak koji trpite. Socijalni zahtevi, radne obaveze i potrebe porodice mogu vas vući do tačke pucanja. Možete da isključite telefon danas, spustite roletne i uživate u nekoj dobroj knjizi.

LAV

Uživate u dobro organizovanom i urednom domu. U vašem umu, čistoća je ravna pobožnosti. Danas ćete se možda uplašiti kad vidite u čega se pretvorio vaš dom. Došlo je vreme za čišćenje, pranje i ribanje. Uradite to sami, nemojte tražiti pomoć od drugih ukućana. Bićete prijatno iznenađeni koliko će vam to vreme provedeno i spremanju značiti da malo razbistrite glavu.

…nastavak na sledećoj strani…