HOROSKOP: Evo za koga je vreme da bude SEBIČAN, a kome je mašta na vrhuncu

HOROSKOP: Evo za koga je vreme da bude SEBIČAN, a kome je mašta na vrhuncu

6 априла, 2019 Off By ludarito

DEVICA

Danas ćete se osećati malo loše. Niste umorni, samo ste iscrpljeni od napora koji ste ulagali na poslu u poslednje vreme. Ovo je znak stresa i indikator da vam je stvarno potreban slobodan dan da se isključite iz svega. Zaboravite na posao koji ste planirali za danas. Opustite se, sve što ne završite danas, zapamtite da može da se uradi i sutra. Uzmite slobodan dan, potreban vam je.

VAGA

Danas je dan za kućne poslove. Zanemarili ste svoj dom u poslednje vreme i sada je pravi trenutak da nadoknadite to. Sredite malo stan-kuću, smanjite prenatrpanost i organizujte se. Ako ste ambiciozni, možete čak i da se oprobate malo u kuvanju. Zašto ste inače skupljali sve one recepte? Uživaćete u rezultatu na kraju dana, kada sve dovedete u red i date sebi malo oduška.

ŠKORPIJA

Osećate se romantično i strastveno danas.. Ako se pojavi neki razdor između vas i vaše voljene osobe, sada je pravi trenutak da to premostite. Zašto je ne izvedete na neku večeru u restoran? Možda je to upravo ono što vam je potrebno da bi ponovo razbuktali strasti. Vi je sigurno dovoljno imate, treba samo da je probudite i u partneru.

STRELAC

Prilagođavate se promenama oko vas koliko brzo možete. Možda ćete se činiti malo odsutnim ljudima oko vas, ali to je samo zato što vam je sva snaga usmerena na prilagođavanje. Za sada ne brinite previše o tome da zadovoljite druge. Već imate previše toga na umu. Moraće da nauče da budu strpljivi i da vas sačekaju.

…nastavak na sledećoj strani…