UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU STRELCA: VEČITI VESELJAK KOJI DONOSI SREĆU DRUGIMA

UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU STRELCA: VEČITI VESELJAK KOJI DONOSI SREĆU DRUGIMA

6 априла, 2019 Off By ludarito

Sve mi dobro ide kažem hvala Bogu, rođena sam u znaku Strelca nema šta ne mogu. Sposobna, pametan, vedra, pozitivno otkačena, spremna za svaku vrstu izazova i životnih udaraca. Žena rođena u znaku vatrenog Strelca je najveći optimista od svih znakova zodijaka.

 

Vesela je, emituje radost na sve oko sebe. Ona nije smarač i ako primeti da je situacija negativna ona se pokreće i pokušava da prenese svoju dibru vibraciju na one koji su zabrinuti ili utučeni. Ne voli da vidi tužna lica oko sebe jer je to veoma pogađa i remeti joj mir.

 

Ova žena je uvek raspoložena za svaki vid avanturizma. Produhovljena je i na neki svoj poseban način voli Boga i konfesiju kojoj pripada. Ova žena voli da se sprda i smeje i tako svakoga dana u krug. Svi joj se dive i govore: Pa odakle ti snaga da se toliko zezaš i smeješ, a ona im odgovara da je rođena takva i da se to nikada neće promeniti. Život posmatra sa zabavne tačke gledišta i trudi se da maksimalno uživa.

 

Mnogo voli putovanja i upoznavanje stranih kultura i tradicija. Ima odličnu saradnju i uspeh sa strancima i najviše joj prija da živi van mesta svog rođenja jer voli širinu u svakom smislu reči, a ako je rođena u manjem mestu ili gradu ona svim silama teži da pobegne što dalje i da uživa u svim blagodetima života..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI….

 

Стране: 1 2 3