HOROSKOP: Osetićete distancu između vas i voljene osobe, izbegavajte sukobe

HOROSKOP: Osetićete distancu između vas i voljene osobe, izbegavajte sukobe

5 априла, 2019 Off By ludarito

 

JARAC

POSAO: Očekuje vas jako težak dan. Pod pritiskom ste. Nadređeni vam pogotovo stvaraju probleme a ima tu i lažnih autoriteta. Povoljna je faza da se preispitate oko nekih ciljeva.

LJUBAV: Najbolje ćete se osećati ako ste sami. Ukoliko imate partnera tražite razlog da ga ostavite. Moguće je da ste već duže vreme nezadovoljni u toj vezi. Potrebno vam je nešto novo.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe vam se vraćaju. Dolazi period u kojem će biti potrebno da povedete više računa o svom zdravlju. Posvetite se sebi i potrebama vašeg organizma.

 

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete danas pretrpeti neki vid nepravde ili ćete na neki način biti oštećeni u manjoj meri. Važno je da ne odustajete od svojih ciljeva i da budete spremni da idete do kraja.

LJUBAV: Usamljenost je počela da vas opterećuje i želite nove veze… Spremni ste za ljubavne preokrete, samo još da nađete odgovarajuću osobu. Važno je da se posvetite emocijama.

ZDRAVLJE: Moguće je da se dobro osećate tokom današnjeg dana. Ne očekuju vas veći problemi, posvetite se sebi. Izađite negde sa prijateljima da biste se opustili.

 

RIBE

POSAO: Investicije mogu propasti ako im se danas budete posvetili. Najbolje je da uzmete slobodan dan. Potrebno je da se malo odmorite od svega i da napunite baterije.

LJUBAV: Ljubomora koja vas obuzima stvara veoma neprijatnu situaciju između vas i voljene osobe. Pazite da ne preterate. Moguće je da ćete imati veoma burne konfilkte danas.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi kontrole. Moguće je da vam dolaze neki novi problemi na ovom polju kojima treba da se posvetite i da ih rešite. Vreme je za promene.

Стране: 1 2 3 4