HOROSKOP: Osetićete distancu između vas i voljene osobe, izbegavajte sukobe

HOROSKOP: Osetićete distancu između vas i voljene osobe, izbegavajte sukobe

5 априла, 2019 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Prekid nekog ugovora ili poslovnog dogovora vas očekuje. Ništa nije bilo onako kako ste se nadali. Uskoro ćete imati priliku da neke svoje poslove pokrenete iznova.

LJUBAV: Razvod se dešava danas ako ste ga u prethodnom periodu pokrenuli. Ako niste, sada počinje ozbiljnija kriza u vašem braku. Pred vama je period velikih promena.

ZDRAVLJE: Problemi sa jajnicima ili prostatom su mogući kod vas. Potrudite se da idete na redovne lekarske kontrole i da uradite ono što možete kako bi sebi pomogli.

 

BIK

POSAO: Nećete biti opterećeni, niti zabrinuti, a moguć je i dobitak! Jako povoljan dan je pred vama pa možete da se nadate tome da će faktor sreće da vas prati na svakom koraku.

LJUBAV: Ljubav je sada sve o čemu razmišljate! Jedino što može da vas poremeti je partnerovo loše raspoloženje. Potrudićete se da mu pokažete kako život ima mnogo lepših strana.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa krvnom slikom. Potrudite se da u svojoj ishrani uvrstite više namirnica koje sadrže gvožđe. Važno je da povedete računa o svojim navikama…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4