HOROSKOP: Osetićete distancu između vas i voljene osobe, izbegavajte sukobe

HOROSKOP: Osetićete distancu između vas i voljene osobe, izbegavajte sukobe

5 априла, 2019 Off By ludarito

 

BLIZANCI

POSAO: Pad koncentracije i neželjeni preokreti vas mogu pratiti danas. Bilo kakav rizik izbegavajte maksimalno. Mogli biste da imate neku neočekivanu štetu.

LJUBAV: Osetićete distancu između vas i voljene osobe. Problemi se ponavljaju, greške se vraćaju i nemate kud. Uskoro vam sledi odluka za koju znate da je neminovna.

ZDRAVLJE: Proveravajte krvni pritisak koji bi mogao da vam bude prilično promenljiv u narednom periodu zbog stresnog načina života u kojem ste već neko vreme.

 

RAK

POSAO: Poslovna stabilnost vam danas može biti ugrožena. Pazite na svoje interese. Izbegavajte sukobe. Moguće je da ćete izbeći komplikacije ako se budete mirno postavili.

LJUBAV: Slobodni Rakovi pate za bivšim, a zauzeti pate zbog sadašnjeg partnera. Kako god bilo, nezadovoljni ste veoma. Moguće je da ćete uskoro morati da izađete iz začaranog kruga.

ZDRAVLJE: Problemi sa bešikom i donjim stomakom. Posetite lekara ako budete imali veće tegobe u narednom periodu. Potrudite se da se posvetite sebi i svom zdravlju.

 

LAV

POSAO: Nikakvo putovanje, ugovor ili dogovor nemojte da planirate danas. Samo osnovne obaveze završite. Važno je da se posvetite svojim prioritetima i da neđete vremena za odmor.

LJUBAV: Komunikacija sa osobom koja vam se dopada je krenula u sasvim pogrešnom pravcu i neće vam biti lako da to promenite. Moguće je da se oko nekih stvari niste dobro razumeli.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Važno je da se posvetite tome da počnete da živite jedan zdraviji stil života kako biste mogli da potpuno stabilizujete stanje na polju zdravlja………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4