HOROSKOP: Osetićete distancu između vas i voljene osobe, izbegavajte sukobe

HOROSKOP: Osetićete distancu između vas i voljene osobe, izbegavajte sukobe

5 априла, 2019 Off By ludarito

 

DEVICA

POSAO: Nemojte da reagujete emotivno na poslovne probleme. Ne trošite veće sume novca. Budite promišljeni i uzdržani. Nije vreme za bilo kakve bitne odluke pogotovo ne u afektu.

LJUBAV: Nije dobra situacija ako imate partnera, moguće je da se svađate zbog finansijskih problema. Ako ste slobodni moguće je da ćete imati neki flert u poslovnom okruženju.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa štitnom žlezdom. Potrudite se da pripazite na stanje svojih hormona. Idite na redovne lekarske kontrole koje će vam biti veoma značajne.

 

VAGA

POSAO: Možete biti odgovorni za neke greške ili će posao značajno da opadne vašom krivicom. Važno je da na vreme uočite u čemu grešite i da to ispravite dok ne bude kasno.

LJUBAV: Partner vam zamera mnogo toga, a i vi njemu. Dan je jako nepovoljan i osetićete da na neki način postoji vrsta emotivne ucene. Ukoliko ste slobodni nema većih promena.

ZDRAVLJE: Problemi sa glavom. Posetite lekara. Moguće je da ćete imati česte migrene ili probleme koji su vezani za organe vida kao i za slepoočnice.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Osećate velike unutrašnje nemire zbog tekuće poslovne situacije. Moguće je da niste sigurni u svoje odluke. Potrebno vam je neko vreme da se presaberete oko svega.

LJUBAV: Emotivno se takođe preispitujete ali dobar stav koji zauzima vaš partner će vas razuveriti. Možete da očekujete da ćete uspeti da rešite neke probleme na ovom polju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Posetite lekara ako vas budu pratile i neke veće komplikacije. Potrudite se da pazite na svoje zdravlje i da slušate svoje telo.

 

STRELAC

POSAO: Saradnici vam sada unose osećaj nervoze. Bolje se osećate kada se izolujete i kada radite sami. Možete da očekujete da ćete uspeti da dovršite neki projekat.

LJUBAV: Pogrešan je trenutak za udvaranje. Moguće je da nećete biti shvaćeni na pravi način. Bolje je da sačekate neki drugi dan. Potrudite se da se pokrenete oko pravih stvari.

ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda. Moguće je da ćete danas biti podložni i problemima vezanim za neke upale ili za povišenu temperaturu. Veoma je važno da se pokrenete…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4