HOROSKOP: Ovnovi vreme je za neke velike promene i odluke. Spremni ste da okrenete novi list u svom životu konačno

HOROSKOP: Ovnovi vreme je za neke velike promene i odluke. Spremni ste da okrenete novi list u svom životu konačno

4 априла, 2019 Off By ludarito

 

JARAC

POSAO: Vaša nervoza se ne odražava dobro na stanje u poslovnom okruženju u kom su mogući novi problemi. Moguće je da ćete imati probleme zbog stresa, povedite računa o tome.

LJUBAV: Moguće je da razmišljate o prekidu emotivne veze sa osobom prema kojoj više nemate emocije vreme je da se podvuče granica, dosta ste se žrtvovali zbog dužnosti.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa plućima. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni upalama, bronhitisu, problemima sa kašljem tako da biste trebali da povedete računa o tome.

 

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, pred vama je povoljan dan za ostvarenje bolje zarade. Možete da očekujete da ćete imati priliku za sklapanje nove saradnje.

LJUBAV: Ako ste sami, prija vam sloboda koju imate. S vremena na vreme vam prija neobavezni flert ali ne i više od toga. Niste spremni da se za bilo koga vezujete u ozbiljnijem smislu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o probavi koja bi mogla da vam bude veoma osetljiva u narednom periodu. Jako je važno da se pravilno hranite i da izbegavate hranu koja se teško vari.

 

RIBE

POSAO: Pred vama su neka otežanja vezana za poslovno polje i biće vam potrebno vreme da ih se oslobodite. Potrudite se da se ozbiljno i odgovorno posvetite svom poslu.

LJUBAV: Možete da očekujete kontakt sa osobom iz prošlosti. Desiće vam se neka veća konfuzija na ljubavnom planu. Ukoliko ste u braku, partner bi mogao da postane ljubomoran.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u grlu. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni upalama na ovom polju. Moguće su infekcije, problemi sa bakterijama. Posavetujte se sa lekarom.

Стране: 1 2 3 4