HOROSKOP: Ovnovi vreme je za neke velike promene i odluke. Spremni ste da okrenete novi list u svom životu konačno

HOROSKOP: Ovnovi vreme je za neke velike promene i odluke. Spremni ste da okrenete novi list u svom životu konačno

4 априла, 2019 Off By ludarito

 

DEVICA

POSAO: Biće vam potrebno neko vreme da ostvarite svoje planove ali može se reći da ste generalno na jako dobrom putu. Pred vama je period u kojem ćete imati napredovanje.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba želi da joj na neki način dokažete vašu ljubav. Pred vama je period koji može da bude težak ako postoji neko nepoverenje u vašoj vezi.

ZDRAVLJE: Preporuka je da posetite lekara. Moguće je da ćete imati probleme sa zdravljem. Ukoliko budete primetili bilo kakve simptome ili tegobe obratite se stručnjacima.

 

VAGA

POSAO: Finansije nisu baš dobre kod vas pa se trudite da na tom planu dođete do neke dodatne zarade. Možete da očekujete da će vam se danas ukazati nova prilika na poslovnom polju.

LJUBAV: Očekujete da vam voljena osoba pokaže da želi ozbiljnije korake. Vi ste spremni za brak i zajednički život. Pred vama je period u kojem ćete imati lepe trenutke.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa mokraćnim putevima su mogući kod vas pa o tome povedite računa. Ukoliko imate neke tegobe na ovom polju obavezno se posavetujte sa vašim lekarom.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Preporuka je da povedete računa o svojim troškovima, jer u narednom periodu može biti malo finansijskih problema. Nije trenutak da budete preterano rasipnički nastrojeni.

LJUBAV: Situacija sa emotivnim partnerom vas opterećuje i imate utisak da tu više nema ljubavi. Moguće je da imate potrebu da se distancirate od njega na neki način.

ZDRAVLJE: Prijale bi vam vežbe disanja ili istezanja. Potrudite se da se angažujete oko toga da budete više fizički aktivni i da se više bavite sobom. Važno je da stavite svoje zdravlje na prvo mesto.

 

STRELAC

POSAO: Moguće je da niste baš najbolje skoncentrisani i da vam se može desiti da napravite grešku na poslu ili da vam nešto promakne. Potrudite se da poradite na svom pristupu ka poslu.

LJUBAV: Želite promene na ljubavnom planu i maksimalno ćete se angažovati po tom pitanju! Važno je da jasno definišete koji su vam ciljevi i kojim koracima ćete ići ka njima.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa kukovima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Trebali biste da budete veoma oprezni kako ne bi došlo do nekih većih povreda kod vas…….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4