HOROSKOP: Ovnovi vreme je za neke velike promene i odluke. Spremni ste da okrenete novi list u svom životu konačno

HOROSKOP: Ovnovi vreme je za neke velike promene i odluke. Spremni ste da okrenete novi list u svom životu konačno

4 априла, 2019 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Vreme je da se suočite sa problemima koji već neko vreme stoje nad vašom glavom. Nije vreme za bežanje već za to da stanete i odgovorno prihvatite neka zaduženja koja su vaša.

LJUBAV: Imali ste neke dileme u vezi partnera ali danas će vam sve postati jasno. Vreme je za neke velike promene i odluke. Spremni ste da okrenete novi list u svom životu konačno.

ZDRAVLJE: Veoma ste osetljivi danas. Možete da očekujete da će vam biti malo teži dan. Izbegavajte naprezanje i potrudite se da odmarate. Proverite krvnu sliku u narednom periodu.

 

BIK

POSAO: Nije preterano povoljan dan za posao, pa pokušajte da se držite po strani i da ne ulazite u rizike. Moguće je da ćete imati neke probleme koji će vas kočiti na ovom polju.

LJUBAV: Želite da osvojite osobu koja vam se dopada i spremni ste na sve kako bi vas ona primetila. Nije vam teško da se oko nje potrudite kako bi shvatila da vam je stalo.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i sve poroke i opijate. Moguće je da ćete tokom današnjeg dana biti skloni problemima sa trovanjem pa je zato potrebno da povedete računa o sebi…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4