HOROSKOP: Ovnovi vreme je za neke velike promene i odluke. Spremni ste da okrenete novi list u svom životu konačno

HOROSKOP: Ovnovi vreme je za neke velike promene i odluke. Spremni ste da okrenete novi list u svom životu konačno

4 априла, 2019 Off By ludarito

 

BLIZANCI

POSAO: Imate mnogo elana i motivisani ste, pa bez ikakvih problema obavljate sve poslove. Možete da očekujete da će vam okolnosti generalno ići u prilog danas.

LJUBAV: Uživate zajedno sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, moguće je novo poznanstvo danas. Biće vam jako lepo dok budete provodili zajedničke trenutke.

ZDRAVLJE: U odličnoj ste formi! Osećate se jako dobro u svojoj koži. Probleme sa zdravljem nemate. Ispred vas je povoljan dan, pa ga iskoristite za druženje sa ljudima koje volite.

 

RAK

POSAO: Iako ne ide baš sve onako kako ste zamislili, važno je da ne odustajete od posla koji ste započeli. Potrebno vam je vreme i strpljenje ali ste spremni da to uložite kako bi došli do rezultata.

LJUBAV: Nije vam lako da donesete odluku o zajedničkom životu sa voljenom osobom. Niste sigurni šta želite. Moguće je da vas je malo strah da se odreknete svoje slobode.

ZDRAVLJE: Potrudite se da menjate ishranu. Važno je da povedete računa o tome da se hranite zdravo kako biste mogli i da ostanete u dobroj formi. Posavetujte se sa nutricionistom.

 

LAV

POSAO: Moguće je da vam nedostaje više strpljenja i da zbog toga često ulazite u konflikte na poslovnom polju. Sa nadređenima biste mogli da imate neke probleme i komplikacije.

LJUBAV: Počeli ste da se hladite od trenutnog partnera i polako tražite izlaznu strategiju… Moguće je da će vam se uskoro pojaviti i nova osoba, za sledeću vezu.

ZDRAVLJE: Moguće su psihosomatske tegobe. Potrudite se da izbegavate stres na poslu i da nađete neki konstruktivan način da se oslobodite nagomilane negativne energije…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4