HOROSKOP ZA PROLEĆE I LETO 2019. GODINI: astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje

HOROSKOP ZA PROLEĆE I LETO 2019. GODINI: astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje

30 марта, 2019 Off By ludarito

DEVICA

LJUBAV

Emotivni plan svih Devica u 2019. godini bi se mogao opisati jednom frazom, a to je „paljenje vatre“. Zauzete Device žele ponovo da rasplamsaju onaj stari žar u svojoj postojećoj vezi, jer već neko vreme imaju osjećaj da su zapeli u začaranom krugu svakodnevnih obaveza. S druge strane, slobodne Device traže tu prvu iskru, koja će se desiti na prvi pogled sa nekim i onda se pretvoriti u vezu koja će izgledati kao požar strasti i emocija. Prva prilika za to je već u prvim danima januara, a dobre vibracije u vazduhu će se osećati sve do početka marta. Kraj marta može doneti manje trzavice u postojećim vezama, ali i kontaktu sa starim ljubavima iz prošlosti. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, pripazite se ove priče- nije sve kako se čini na prvi pogled. Ostatak godine će proteći relativno mirno, sve do početka decembra, kad Jupiter stupa na scenu. Decembarsko, praznično raspoloženje je odličan motiv da spojite ljubav i putovanja. Otputujte na neku lokaciju na kojoj nikada niste bili, možda baš tad sretnete ljubav svog života!

POSAO

U prvoj četvrtini godine može vas pratiti problem vezan za kolege ili nadređene na vašem trenutnom poslu, što vas može naterati da počnete razmišljati o promeni karijere ili poslovnog okruženja. Budite strpljivi, jer je pravi period za traženje novog posla, konkurse i intervjue, od početka juna do polovine avgusta. Ovo takođe važi i za nezaposlene Device, ako je uopste moguće pronaći takvu, jer vama je rad u krvi, i vi ćete uviek pronaći nešto da vam okupira slobodno vreme. Kada su finansija u pitanju, od kraja marta do kraja aprila vam se otvara mogućnost za dodatnu zaradu kroz drugi posao u odnosu na vaše zvanično zaposlenje. Dva uzastopna puna Meseca u vašem polju novca nisu mala stvar. Nemojte propustiti ovu priliku! Sličnu poruku nosi i jesen 2019. godine, gde uz pomoć Marsa tj. napornog rada, možete dodatno da utvrdite svoju finansijsku poziciju. Godina je povoljna i za bavljenje nekretninama, ali samo za prodaju ili renoviranje postojeće nekretnine. Ako planirate kupovinu, budite oprezni, jer biste mogli platiti više od stvarne vrednosti kupljenog.

ZDRAVLJE

Device su poznate kao znak koji vodi najviše računa o zdravlju, pa vas drugi znakovi često nazivaju najvećim hipohondrima zodijaka, ali vi se ne obazirete na to, jer se vodite parolom da je bolje spriječiti, nego liječiti. 2019. godina je relativno mirna kada su vaše zdravstvene tegobe u pitanju. Hronični bolesnici će do početka proljeća uspjeti da djelimično (neki čak i potpuno) otklone svoje probleme. Moguće je da ćete tokom marta dobiti koji kilogram viška, ali to nije nista zabrinjavajuće. Krajem avgusta i u septembru obratite pažnju na vaš imunitet, moguće su različite vrsta upala i infekcija, koje jedva čekaju pad imuniteta, da bi se proširile. Pad imuniteta će u vašem slučaju biti prouzrokovan prekomernim radom i iscrpljivanjem, pa kako se budemo približavali jeseni, već prve naznake problema sa zdravljem shvatite kao znak da treba da usporite i uzmete zasluženi odmor.

VAGA

LJUBAV

Imate veliku potrebu da što više budete s porodicom i izgladite odnose koji su malo zategnuti, posebno sa najstarijim i najmlađim članovima. Mnoge Vage će početi zajednički život s partnerom. Februar mesec je povoljan. Parovi koji nemaju rešeno stambeno pitanje imaju prilike za preseljenje u maju i junu.
Oktobar je za samce idealan da upoznaju zanimljivu osobu preko rođaka na nekom porodičnom skupu.
Godina u kojoj se preispitujete, pa nećete juriti po svaku cenu za novim ljubavima, čekaćete da one vas nađu.
Septembar je mesec kada će isplivati tajne vezane za partnera, koje vas mogu uzdrmati i dovesti do sukoba i raskida.

POSAO

Ovo je godina u kojoj Vage nemaju želju da se mnogo trude oko posla. Bitnije su im porodica, prijatelji, a pre svega da zastanu i da se preispitaju šta žele. Mnogi će imati želju za preseljenjem u drugi grad, državu ili novi stan, pa ako baš ništa od toga nije moguće, bar da renoviraju postojeći. Vagama koje nemaju rešeno stambeno pitanje dolaze prilike da to urade u naredne dve godine.
U prvoj polovini godine ne upuštajte se u rasprave i ne pokrećite nove poslove, žalbe, sudske procese. Ako baš ne možete da izbegnete ove zavrzlame, onda neka to bude u maju i junu. Prije toga razmislite da li baš vi želite to ili vas je neko nagovorio. Pazite da vas kolege i nadređeni ne uvuku u mutne poslove koji mogu da dovedu do sukoba ali i problema s zakonom.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na bubrege, mokraćnu bešiku, organe za disanje, moguća je češća pojava infekcija. Prepuštate se više nego obično zadovoljstvima i hrani i piću, pa sve to može da dovede do problema, koji mogu da se pretvore u hronične tegobe i muče vas narednih godina. Trudite se da budete umereni. Letnji meseci su kritični.

ŠKORPIJA

LJUBAV

Ključna reč za Škorpije i njihov emotivni plan u ovoj godini jeste – učenje. Treba da naučite da volite. Da volite sebe, da volite druge. Mars u znaku Bika rasplamsava strasti od polovine februara do početka aprila, a uz dašak Urana proleće sigurno donosi veliki emotivna iznenađenja. Ovo se posebno odnosi na slobodne Škorpije, koje će za promenu malo da se opuste i nenadano uđu u vezu. Zauzete Škorpije su u 2018. godini napravile ozbiljan korak napred u svojim vezama ili brakovima, ali se početkom 2019. može očekivati kriza i preispitivanje prethodne donesenih odluka. Ne brinite se, drage Škorpije, ovo je samo prolazna faza, kojoj kraj najkasnije dolazi polovinom maja. Do tada treba da donesete odluku da li ostajete u trenutnoj priči ili nastavljate dalje, jer će već polovinom jula napet aspekt Marsa i Urana uneti dodatno nervozu u vaš emotivni odnos, tako da pomenutu odluku nećete moći više odlagati. Čvste veze će postati još čvršće, a one druge će doživeti efekat kule od karata. Nemojte se čvrsto držati starih obrazaca ponašanja i uverenja, ponekad je najbolje otići i potražiti svoj vlastiti mir.

POSAO

Početkom godine ćete trošiti kao da sutra ne postoji, ali će vas lunarno pomračenje opomenuti da je na pomolu šok i nepredviđene okolnosti. Čuvajte svoj novčanik polovinom februara. Mogući su neplanirani izdaci, ali i opasnost od krađe. Turbulentan period na poslovno-finansijskom planu će trajati najkasnije do prve sedmice juna. Ako razmišljate o započinjanju novog posla, posebno ako je dodatni posao u pitanju, početak avgusta je najbolje period za to, ali obratite pažnju sa kim sarađujete i da li vam taj posao uopšte može donijeti profit kojem se nadate. Jesen i zima će vam pokazati da se sav naporan rad i trud isplati, pa u drugoj polovini godine očekujte povećanje prihoda i iznenadne novčane dobitke. Nezaposlene Škorpije neće imati previše sreće sa pronalaženjem stalnog zaposlenja, ali ipak neće oskudevati u novcu. Pomoć će dobiti od roditelja, prijatelja ili partnera, ali isto tako, profitiraće kroz različite povremene i privremene poslove.

ZDRAVLJE

Tokom većeg dela 2018. godine Jupiter je boravio u vašem znaku, pa ste pod njegovim uticajem odlučili da uživate u životu do maksimuma, bez razmišljanja o tome šta će biti sutra. U takvom raspoloženju, niste vodili previše računa o stanju vašeg organizma. Međutim, sada neke stvari dolaze na naplatu. Probleme sa urogenitalnim traktom ćete vući kroz veći deo godine, a ako to ne budete previše ozbiljno shvatili, krajem jeseni vam se može desiti neizbežan hirurški zahvat. Obratite pažnju in a psihičko zdravlje, nemojte gurati probleme pod tepih, obratite se stručnoj osobi za pomoć….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4