HOROSKOP ZA PROLEĆE I LETO 2019. GODINI: astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje

HOROSKOP ZA PROLEĆE I LETO 2019. GODINI: astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje

30 марта, 2019 Off By ludarito

BLIZANCI

LJUBAV

Povoljno je vreme da ozvaničite svoje dugogodišnje ljubavne veze, ali i da još jednom razmisle oni koji su skoro prekinuli da li bi trebalo da se pomire i da li su prenaglili u svojim odlukama. Opsijedaće vas stare ljubavi koje su najvjerovatnije u vezama ili brakovima i pričati kako ste vi bili ta prava osoba. Na vama je da razmislite i odlučite da li je to baš tako i da li preuveličavaju.

Već u januaru solo Blizancima će biti primamljivije da uđu u neku tajnu vezu koja može da ih skroz uzdrma i okrene sve naopačke. Možda započne neobavezno, ali su velike šanse da to bude ljubav vašeg života.
Krajem septembra ljubavni plan se zahuktava. Slobodni neće znati za koga da se odluče, zauzeće da razmišljaju o paralelnim vezama. Ovo je krajnje vreme da podvučete crtu i postupite onako kako treba da se ne biste sve više upetljavali i kraj godine dočekali iscrpljeno i nezadovoljno.

POSAO

Pred vama je period u kojem ćete rešavati sve repove iz nekoliko proteklih godina. Već u prvom delu godine stižu vam obaveštenja o rešavanju sporova, prigovora razne vrste, brakorazvodnih parnica i ostalih pravnih zavrzlama koje odavno razrešavate. Ipak, pregledajte da li je sve urađeno i overeno kako treba da vas ne bi krajem godine sačekalo neko iznenađenje u vidu zaostalih neplaćenih troškova postupaka.
Mnogi će imati priliku da se presele, tako da i tu obratite posebnu pažnju na dokumentaciju i odmah i bez čekanja prebacite sve nekretnine na svoje ime.
Od proljća dobijate ponude da se vratite na rukovodeće mesto na kojem ste nekada bili, pripazite na osobe iz poslovnog okruženja koje će vas sačekati tamo i proverite da li zaista dobijate sve ono što vam obećavaju.
Autoriteti su vam naklonjeni, moći ćete da dobijete razne povlastice na poslu samo na osnovu detinjastog osmeha.
Krajem godine pazite da od prijatelja ne stvorite sebi neprijatelja. Ne radite im iza leđa.
Imaćete više nego obično troškova vezanih za dom i porodicu.

ZDRAVLJE

Ove godine posebno obratite pažnju na zdravlje reproduktivnih organa- žene posebno na matericu i grudi. Ovo se odnosi i na starije žene iz vašeg porodičnog okruženja. Mogući i gubici bliskih članova porodice koji boluju duže vreme.
Tokom aprila i maja pazite na povrede, posebno u saobraćaju i rukovanju oštrim predmetima.
Psiha je preopterećena, imate potrebu da preispitujete vaše stavove vezane za decu i zasnivanje porodice. Godina je povoljna za trudnoću i to kad se najmanje nadate, pa ako ne želite iznenađenja obratite pažnju na kontracepciju. Blizance koji imaju decu očekuje malo više glavobolja oko njih u smislu ljubavnih problema, nervoze i suprotstavljanja, proveravajte ih češće.

RAK

LJUBAV

Mnogi Rakovi već neko vreme vuku repove iz prošlosti na emotivnom planu, ali 2019. godina vam poručuje da prošlost treba da ostavite u prošlosti i da se posvetite boljim stvarima koje dolaze. Januar i prva polovina februara će biti obeleženi aspektima koji čiste vašu emotivnu zonu i čine vas otvorenijim za komunikaciju sa suprotnim polom. Ipak, žurite polako! Slobodni Rakovi treba da sačekaju jul za zvaničan ulazak u novu vezu. Ako upoznate nekog tokom proleća, nemojte srljati u novu vezu, sačekajte leto. Malim koracima do savršenstva. Ako druga strana to ne može da razume, i želi sve sad i odmah, onda to nije prava osoba za vas. Zauzeti Rakovi će uživati tokom većeg dela godine. Sukobi i problemi u komunikaciji su mogući tokom oktobra i novembra, ali ako prebrodite tu krizu, već od decembra se mogu čuti svadbena zvona!

POSAO

Od novogodišnje noći pa sve do polovine februara Mars boravi u vašem polju karijere i statusa, a Uran je tu već nekoliko godina. Spremni ste za nove poduhvate, želite da započnete novi posao i smatrate da je ovo zadnji voz koji možete da uhvatite. Ipak, budite pažljivi! Iznenadan nedostatak novca vam može biti problem tokom januara, juna i septembra. Trenutni rashodi su vam veći od prihoda, iako to obijate da priznate, pa ćete se više puta u toku prve polovine godine zapitati kako ćete nastaviti da finansirate sebe i svoju porodicu. Ne brinite, na kraju ćete sve stvari posložiti na pravo mesto i prevazići krizu. Već april donosi prve naznake uspeha, pa iskoristite ovaj mesec za temeljno planiranje. Kraj avgusta donosi poboljšanja u prilivu novca, pa kad poplaćate zaostale dugove u septembru, od oktobra možete napokon da odahnete. Sam kraj godine je odličan za pokretanje novog posla, posebno ako je neka vrsta partnerskog posla u pitanju, ali za svaki slučaj dva puta proverite sa kim ulazite u zajednički posao.

ZDRAVLJE

Već pomenute oscilacije na finansijskom planu kod vas mogu izazvati jake emotivne reakcije, što se može negativno odraziti na vaše zdravlje. Jake migrene, oscilacije u krvnom pritisku, problem sa hormonalnim statusom… Širok je dijapazon problema koje kod vas prevelik stres može izazvati. Počnite sa jogom ili vežbama disanja, 2019. godina je odlična za neki novi hobi ili učenje neke nove veštine. Hronični bolesnici mogu osetiti naglo poboljšanje, ali i nagli pad na zdravstvenom planu, pa budite na oprezu.

LAV

LJUBAV

S obzirom na promenjivu i pomalo haotičnu poslovnu i životnu svakodnevicu koja vas već neko vreme muči, bilo bi lepo da se okrenete svojoj porodici i deci. Odatle crpite snagu i regenerišete se. Čekaju vas lepa iznenađenja koja će vam priređivati tokom čitave godine.

Oni koji još uvek nemaju dece, a već neko vreme razmišljaju o tome, slobodno da se odluče na taj korak, jer je ovo pravi period za to i već od januara biste mogli da saznate da čekate bebu.
Partnerski odnos takođe trpi, nemojte da dolazite u sukobe s partnerom zato što vas nerviraju kolege i prodavačica iz samoposluge. Slobodni Lavovi traže ljubav, ali nailaze najčešće na kratkotrajne seksualne veze iz kojih izlaze nezadovoljni. Budite malo sami, sredite svoje misli pa odaberite, možda je prava osoba tu u okolini i već se poznajte, ali je ne primećujete. U jesen vam se u život vraća zaboravljeni prijatelj, neko ko je otišao u inostranstvo i niste imali dugo kontakte.

POSAO

I u ovoj godini na poslu svakodnevni stresovi i preokreti od kojih ste se pomalo zamorili. Taman pomislite da ste riješili jedan problem, pojave se tri nova. Čuvajte se tajnih neprijatelja, naročito osoba ženskog pola i trudite se da sve važne razgovore oko posla obavljate lično. Ne ulazite u sukobe jer ćete izvući deblji kraj, iako ste u pravu. Rešavajte probleme na diplomatski način, iako vam to nije u prirodi.
Na početku ljeta vas očekuju promena- treba da sačekate ovaj period i onda menjajte sve što vam se ne sviđa, a i da ih ne želite, promjene će se desiti. Imaćete osjećaj da je nastupila katastrofa ali za nekoliko meseci ćete uvideti da je sve bilo baš kako treba da bude. Ipak, nemojte donositi odluke naprečac, već razmislite. Ako vam se mota po glavi ideja da date otkaz, bolje idite na odmor ili bolovanje.
Poslednji mesec ove godine vam donosi olakšanje.

ZDRAVLJE

Svakodnevni stres utiče na zdravlje pa se javljaju bolesti koje su više psihosomatske prirode. Obavezno krenite na neki sport ako do sada niste, pazite da imate redovne obroke i da redovno spavate. Ne preopterećujte sebe i ne preuzimajte sve obaveze na sebe.
Kao i u prošloj godini i u ovoj vas prate česte prehlade i infekcije urinarnog trakta……….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4