Danas vas prati sreća na poslu, ali u ljubavi slede neočekivane PROMENE!

Danas vas prati sreća na poslu, ali u ljubavi slede neočekivane PROMENE!

30 марта, 2019 Off By ludarito

JARAC

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom pazite kakve saradnike imate pored sebe jer biste mogli da doživite manje razočarenje. Pred vama je period u kojem će biti poslovnih problema.

LJUBAV: U odnosu sa bračnim partnerom imate veoma dobru atmosferu i uživate kada ste zajedno. Ne biste trebali da očekujete negativno okruženje na ovom polju.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da se nadate danu koji će biti pozitivan, imate puno energije u sebi i prija vam da budete umereno fizički aktivni svaki dan.

 

VODOLIJA

POSAO: Srećni ste zbog poslovne ponude koja je došla do vas. Spremni ste da ostvarite poslovno napredovanje. Potrudićete se da maksimalno iskoristite prilike koje su vam pružene.

LJUBAV: Imate mnogo zajedničkih tema sa osobom sa kojom već neko vreme imate flert i dobar odnos. Pred vama je period koji može da donese zbližavanje i početak nove veze.

ZDRAVLJE: Stomak vam je osetljiv, kao i probava. Povedite računa o svojoj ishrani, izbegavajte prezačinjene namirnice i obavezno proveravajte poreklo hrane.

 

RIBE

POSAO: Povoljan je period za poslovne pregovore ili razgovor na bilo koju temu po pitanju posla. Moguće je da ćete ostvariti svoje ambicije brž enego što mislite.

LJUBAV: Moguće je da je vaš partner napravio neku grešku prema vama ali ste vi svakako spremni da mu to oprostite. Ne želite prekid veze zbog jednog malog problema i prepreke.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog nervoze. Pred vama je period u kojem možete imati stresne okolnosti. Ako budete potiskivali svoje emocije može vam biti još teže.

Стране: 1 2 3 4