Danas vas prati sreća na poslu, ali u ljubavi slede neočekivane PROMENE!

Danas vas prati sreća na poslu, ali u ljubavi slede neočekivane PROMENE!

30 марта, 2019 Off By ludarito

 

BLIZANCI

POSAO: Preporuka je da ne gajite prevelika očekivanja od posla danas jer nećete imat značajne promene. Moguće je da će sve da se odvija nekako usporeno i bez većih dešavanja.

LJUBAV: Očekuje vas veoma povoljan dan za ljubav! Moći ćete da osvojite osobu koja vam se dopada već duže vreme! Spremite se da napravite prvi korak kako bi ste ostvarili ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema kada je u pitanju vaše polje zdravlja. Osećate se sasvim dobro i u sebi nosite dovoljno energije kako biste izašli na kraj sa svim izazovina.

 

RAK

POSAO: Odlučni ste da sprovedete u delo ideje koje smatrate važnim za svoj posao. Pred vama je povoljan dan. Možete da očekujete da ćete dobiti podršku koja vam je neophodna.

LJUBAV: Moguće je da vam emocije jednostavno sada nisu prioritet i da niste dovoljno posvećeni voljenoj osobi. Ona vam zamera da ste hladni i nema dovoljno razumevanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa leđima i kičmom. Povediteračuna o svom zdravlju. Nemojte da podižete težak teret niti da se izlažete fizičkom naporu danas.

 

LAV

POSAO: Nije povoljan dan za putovanja ili saradnju sa inostranstvom, pa na tom polju nemojte mnogo da očekujete. Pred vama je faza u kojoj možete imati nove komplikacije na ovom polju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja možda i nije pravi izbor za vas. Ipak, trebaće vam vremena da to uvidite. Za sada gajite neke iluzije ili se nadate nemogućim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas, moguće je da ćete imati i neke tegobe koji su vezani za centralni nervni sistem. Posetite lekara radi kontrole.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4