Danas vas prati sreća na poslu, ali u ljubavi slede neočekivane PROMENE!

Danas vas prati sreća na poslu, ali u ljubavi slede neočekivane PROMENE!

30 марта, 2019 Off By ludarito

DEVICA

POSAO: Ulažete veliki napor u svoj posao i očekujete da ćete kasnije sa te strane dobiti i adekvatne rezultate. Možete da se nadate povoljnim okolnostima koje će vam ići u prilog.

LJUBAV: Nesigurni ste i u svoja osećanja i ne znate kuda će vas trenutna veza odvesti. Imate utisak da se i vaš partner premišlja i da nije siguran koji korak treba da napravi dalje.

ZDRAVLJE: Generalno solidno stanje na polju zdravlja vas očekuje. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme danas. Imate mnogo energije u sebi i zadovoljni ste svojim životom.

 

VAGA

POSAO: Moguće je da nećete naići na odobrenje nadređenih za neki projekat koji ste mislili da realizujete u narednom periodu. Pred vama je period u kojem su poslovne kočnice veoma jake.

LJUBAV: Voljena osoba vam deluje nekako preterano tiho za njen temperament. Pitate se zašto se odjednom čudno ponaša. Imate utisak da postoji nešto što na sada krije od vas.

ZDRAVLJE: Bubrezi su vam osetljivi i možete imati zdravstvene probleme koji su vezani za vaš urogenitalni trakt. Pred vama je faza u kojoj bi bilo dobro da posetite svog lekara.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete neke stvari pogrešno proumačiti i da će vam biti teško da vidite jasnu sliku dešavanja. Nije povoljan dan za vaš posao kao ni za donošenje važnih odluka.

LJUBAV: Ne bi trebalo da bude velikih emotivnih promena kod vas danas. Možda ni sami ne želite promene već vam pasivnost ipak prija iako tako nešto baš ne liči na vas.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen i mogući su novi problemi sa zdravljem. Preporuka je da pokušate da povećate unos vitamina i da se više posvetite sebi i svojim navikama.

 

STRELAC

POSAO: Volite da rizikujete ali danas nećete od toga imati nikakve koristi. Nemojte da se igrate sa svojim pozicijama i poslovnom stabilnošću koju ste na jedvite jade stekli.

LJUBAV: Pred vama je veoma zanimljiva situacija sa Ribom, koja na vas deluje magnetski privlačno. Možete da se nadate lepim dešavanjima. Osoba koja vam se dopada će vam prići.

ZDRAVLJE: Povedite računa o leđima koja bi mogla da budu osetljiva. Vlada period u kojem može često da vas prati ukočenost, a vratni predeo takođe može da bude osetljiv.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4